- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Eh kara kutu mübarekTaslak elime gelince her şeyi öğreneceğiz canım şimdi hiçbir şey bilmiyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh kara kutu mübarekTaslak elime gelince her şeyi öğreneceğiz canım şimdi hiçbir şey bilmiyorum:)
Baklava sahibi olmak için baklava yemek en iyisiydi amaYarım kase yedim dizi başlamadan
Şimdi ağzımdaki tuzlu tat gitsin diye tatlı birşey yiyorum .
Birşeyler yemek için sürekli bir sebep çıkıyor
Detay verince yanlış anlaşılıyor en iyisi açıldığı günü bekleyelim:)Eh kara kutu mübarek
Ee ne yapayım herşeyin kolayı varBaklava sahibi olmak için baklava yemek en iyisiydi ama
Bende senin gibiyim ama en fazla 10 gün sonra başlayacağım fena taktım:)Yarım kase yedim dizi başlamadan
Şimdi ağzımdaki tuzlu tat gitsin diye tatlı birşey yiyorum .
Birşeyler yemek için sürekli bir sebep çıkıyor
Cozumlerin sahaneEe ne yapayım herşeyin kolayı var
Beraber başlayalım gerçekten bende 55 olmak istiyorumBende senin gibiyim ama en fazla 10 gün sonra başlayacağım fena taktım:)
Bende 65 olmak istiyorum:)Beraber başlayalım gerçekten bende 55 olmak istiyorum
Sen kaçsın şimdiBende 65 olmak istiyorum:)
1 haftada 3 kilo yukarı çıktımHiç söylemeyeyim ama 10 kiloya yakın vermem lazım:)68-69 a bile razıyım:)Sen kaçsın şimdi
Ben zaten Allah izin verirse bu hafta oruç borçlarımı tutmaya başlayacağım
Daha iyi ol hayırdır beni gördün daha iyimi oldunBiz çok iyiyizz
Her konuda olduğu gibi bu konuda da mütevazıligimi koruyorum aretimCozumlerin sahane
Bu mesaj 10 kilo verirsem 68-69 oluyormuşum gibi olmuş Yok o kadar değil:)5 versem oradayım1 haftada 3 kilo yukarı çıktımHiç söylemeyeyim ama 10 kiloya yakın vermem lazım:)68-69 a bile razıyım:)
Kesinlikle aretim ,takdire şayan bir mutevazilikHer konuda olduğu gibi bu konuda da mütevazıligimi koruyorum aretim
Senin boyun benden kısa mi nevos. benden kilolu durmuyorsun aslında .1 haftada 3 kilo yukarı çıktımHiç söylemeyeyim ama 10 kiloya yakın vermem lazım:)68-69 a bile razıyım:)
Uyum kurusun be aretimmKesinlikle aretim ,takdire şayan bir mutevazilik
Evet canm laparoskopi ile beraberHayırlısı olsun kuzucum ne amelıyatı histeroskopimiydi sende
Ayatimiz roman be aretimUyum kurusun be aretimm
Canım ben görüntüme göre tartıda hep fazlayım.Niye bilmiyorum:)Zaten şu sıra ciddi ödem var biliyorum:)Senin boyun benden kısa mi nevos. benden kilolu durmuyorsun aslında .
Ben 69 kiloyum boyum 1.70 .benimde epey vermem lazım ve göbek bölgemde toplandi kilo
Sen benden uzunsun askoSenin boyun benden kısa mi nevos. benden kilolu durmuyorsun aslında .
Ben 69 kiloyum boyum 1.70 .benimde epey vermem lazım ve göbek bölgemde toplandi kilo