- 24 Eylül 2018
- 97.161
- 292.417
Gorusuruz canim,kolay gelsinBen kaçtım aşı için gelmişler eşim almaya gelecek beni görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorusuruz canim,kolay gelsinBen kaçtım aşı için gelmişler eşim almaya gelecek beni görüşürüz
Aynen sekercigim ,oluyor aradaKesin bişiler oldu gene
Gğnaydın şekercim
Gözden kaçıyor bazen şekercim
Nasılsın cancağzım?Gunaydin cancagizim
Görmemişim İyiyim şükür cancagizim,sen nasilsin ?Nasılsın cancağzım?
Çok şükür cancağzım, kafamın üstünde 40 dana oturtmuş gibiyimGörmemişim İyiyim şükür cancagizim,sen nasilsin ?
Az mi uyudun? Ben az uyuyunca öyle oluyorum daÇok şükür cancağzım, kafamın üstünde 40 dana oturtmuş gibiyim
Oturduğum yerde uyuyakalmışım, sabah 5 e geliyordu uyandığımda. Bir daha tık yok, uyuyamadım.Az mi uyudun? Ben az uyuyunca öyle oluyorum da
Parmagim ağrıyor, omuzlarım ağrıyor diye türkü cigirmazsin insallah Öyle ara saatlerde uyanırsam ben de uyuyamam.Yastiga 1 metre kala uyusak nolurduOturduğum yerde uyuyakalmışım, sabah 5 e geliyordu uyandığımda. Bir daha tık yok, uyuyamadım.
Kaşlarım ağrıyor
Benim durumumdan çıksa çıksa bu türkü çıkarParmagim ağrıyor, omuzlarım ağrıyor diye türkü cigirmazsin insallah Öyle ara saatlerde uyanırsam ben de uyuyamam.Yastiga 1 metre kala uyusak nolurdu
Benim durumumdan çıksa çıksa bu türkü çıkar
Canim simdi geliyorum birsuru ilac verdi dr. Kadinda tatli bu aradaDoktor isi ne oldu ? E Elif_Eylul
Sevindim canım,evet çok pamuk gibi masallah Yazarsin detayları yineCanim simdi geliyorum birsuru ilac verdi dr. Kadinda tatli bu arada
O yüzden direniyorum cancağzımO kadar kaş ağrısı diyorsun Gecmis olsun canım Gündüz uyusan daha çok artabilir,gece erken uyursun
Gecer insallah yakinda cancagizimO yüzden direniyorum cancağzım
İnşallah cancağzımGecer insallah yakinda cancagizim
❤İnşallah cancağzım
Gunaydin canım,sana da hayırlı Cumalar ❤Günaydın canlarhayırlı cumalar
Günaydın ‘m, hayırlı CumalarGünaydın canlarhayırlı cumalar
Gunaydin canım,sana da hayırlı Cumalar ❤
Günaydın ‘m, hayırlı Cumalar