- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
2gunde hafta sonu zaten kocisin yanindasinOluyor arada öyle gözden kaçıyor mesajlar,bugünde yokum validenin aşısı var ona gideceğiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2gunde hafta sonu zaten kocisin yanindasinOluyor arada öyle gözden kaçıyor mesajlar,bugünde yokum validenin aşısı var ona gideceğiz.
Aynen eskiden her akşam burada olurdum bozuluyordu artık sitem edince bende tamam koçiş dedim2gunde hafta sonu zaten kocisin yanindasin
Olsun abla ondan fayda var hee demek lazimAynen eskiden her akşam burada olurdum bozuluyordu artık sitem edince bende tamam koçiş dedim
Aynen bide akşmalrı zaten hemen vakit de geçiyor hee heee dedim sonraOlsun abla ondan fayda var hee demek lazim
Ne bildirimi öyle.Kazen abim bildirim yollamisti ama bende anlamadim Evva Bilir
Eski bir uye 18li konu varmis yeniden bildirim yollamis anlamadim bendeNe bildirimi öyle.
Bende yok bildirim merak ettim şimdiEski bir uye 18li konu varmis yeniden bildirim yollamis anlamadim bende
Organzm taklidi yapmaktan bıktım diye konuNe bildirimi öyle.
Şimdi ona bakıyordum bir karışıklık olmuş herhalde o konuda.Organzm taklidi yapmaktan bıktım diye konu
Heralde ablaŞimdi ona bakıyordum bir karışıklık olmuş herhalde o konuda.
Ben görmemisim demek,hosgeldin sekercigimGünaydınlar hanımlar merakettinizi tahmin ettim,daha öncede demiştim hatta,k.validenin postanede şifre işleri var diye.
Onu hallettik,dünde mobilya geldi fırsat bulup gelemedim tabi.
Bugün de validenin aşısı var ona gelecekler,oraya gideceğiz eşim öğlen gelecek herhalde gene yokum yani
O zaman günaydın aretimUyumuşum aretimm
Kesin bişiler oldu geneHeralde abla
Gğnaydın şekercimGunaydin
Gözden kaçıyor bazen şekercimBen görmemisim demek,hosgeldin sekercigim
Günaydın hayirli cumalar kizlar
Günaydın cancanlarGunaydin
Gunaydin cancagizimGünaydın cancanlar