- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Neden olmasın hemso,büyük dusunelimHergunde mayayi bile okula yolladiysak tamam kanitli deliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden olmasın hemso,büyük dusunelimHergunde mayayi bile okula yolladiysak tamam kanitli deliyiz
İyi bayramlar aşko
Yasmin sagolsun wcsi susuz kalinca yol aradi bende gösterdimO normal bir şey zaten ilginç değil ki
Bence kk da wc olması daha ilginçti
Aslında beyim manken gibidir 1.87 boyu var ayıptır söylemesiKilli falan,beyinle idare et bari
Benimkindede boy vardaAslında beyim manken gibidir 1.87 boyu var ayıptır söylemesi
Aman peçete bile yokmuşYasmin sagolsun wcsi susuz kalinca yol aradi bende gösterdim
Masallah ,güzel kıza güzel adam denk gelmis demek,yakışır kuzumAslında beyim manken gibidir 1.87 boyu var ayıptır söylemesi
Sular 19:10’da geldi. ÇıldıracaktımYasmin sagolsun wcsi susuz kalinca yol aradi bende gösterdim
Ne yokBenimkindede boy varda
YokmuymuşAman peçete bile yokmuş
Çok kuyruk vardı erkekler WC’sindeAman peçete bile yokmuş
Ne diyorsun yani allah boy vermiş gerisini koymu vemişmi diyorsun yaniBenimkindede boy varda
YokmuşYokmuymuş
Ayyy cok kötu olmus vallaSular 19:10’da geldi. Çıldıracaktım
AkılNe yok
Orada ne işin vardıÇok kuyruk vardı erkekler WC’sinde
Yaa cennam ya seni yerim ❤Masallah ,güzel kıza güzel adam denk gelmis demek,yakışır kuzum
Estağfurullah oyle sey demem kimsenin eşine sadece benimkine derimNe diyorsun yani allah boy vermiş gerisini koymu vemişmi diyorsun yani