- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Kız tarifimi değil yemek için yoksa güzelim tarifimi oldu bittiye getirememBende diyorum yarın yapayım çekimi belki herifimin telefonu ile yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız tarifimi değil yemek için yoksa güzelim tarifimi oldu bittiye getirememBende diyorum yarın yapayım çekimi belki herifimin telefonu ile yaparım
Buraya gelince daha güzel kafa dağıtılıyor canimŞükür iyiyim Allah’a şükür unutmadım da dedim biraz uzak kalayım kafamı dağıtmak için oda fayda etmedi onu anladım
Meraktan catlayan JennaKız tarifimi değil yemek için yoksa güzelim tarifimi oldu bittiye getiremem
İnsallah abla şey sorcam bu telefona aynı insta gibi burdan bildirim geliyo mu ya ben bulamadım öyle olsa daha iyi olacak benim içinİyi o zaman artık buralardasın
Meraktan catlayan Jenna
Yemiş kadar oldum kuzumAhh cennam keşke ne güzel olurdu ❤
Burda dağıtıyorum sorun diğer bi başka bölümdeBuraya gelince daha güzel kafa dağıtılıyor canim
Canım ❤Yemiş kadar oldum kuzum
O ,zaman bizimle kal hemsom,burası sana iyi gelirBurda dağıtıyorum sorun diğer bi başka bölümde
Canım ❤
Geliyor canım bildirimleri açman gerekiyor:)İnsallah abla şey sorcam bu telefona aynı insta gibi burdan bildirim geliyo mu ya ben bulamadım öyle olsa daha iyi olacak benim için
Var evetİnsallah abla şey sorcam bu telefona aynı insta gibi burdan bildirim geliyo mu ya ben bulamadım öyle olsa daha iyi olacak benim için
Evet çok güzel insanlar var burda nasıl iyi gelmesin kiO ,zaman bizimle kal hemsom,burası sana iyi gelir
Sıkıldıkça gel ,sohbet ederiz ne güzelEvet çok güzel insanlar var burda nasıl iyi gelmesin ki
Yarışmaya katılman gerekmiyor.Sohbet için gelebilirsin canım:)Evet çok güzel insanlar var burda nasıl iyi gelmesin ki
Geliyor canım bildirimleri açman gerekiyor:)
Sayfanın alt kısmına doğru in:)
Online Bildirim
Bildirimleri aktif et !
Online bildirimleri etkinleştirmek için desteklenen bir cihaz gerekir. Bu cihazdan çıkış yaparsanız, push bildirimlerini yeniden etkinleştirmeniz gerekir.
Bunu aktifleştir:)
Sadece yarışma için değil abla yarışmalara katılmayı çok seviyodum ben tamamen siteden uzaklaştım bebek düşüncesini kafamdan atmak için attım da ama gene faydası olmadı yaniYarışmaya katılman gerekmiyor.Sohbet için gelebilirsin canım:)
Gelirim gelirim bide bildirim gelse süper olacak ama gelmiyoSıkıldıkça gel ,sohbet ederiz ne güzel
Denedim olmadı bütün bildirimler açıkVar evet