- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
Nevoo Nevreste söylesene mervişe ben ne zaman gelmişim haberi yokNeeeeeyyy ustume iyilik saglıkk ben mezeden beri burdayım oncesindede gizli takipciydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoo Nevreste söylesene mervişe ben ne zaman gelmişim haberi yokNeeeeeyyy ustume iyilik saglıkk ben mezeden beri burdayım oncesindede gizli takipciydim
Nevooşuuum neden şaşırdın NevresteNeeeeeyyy ustume iyilik saglıkk ben mezeden beri burdayım oncesindede gizli takipciydim
Sende mezelerde geldinNevoo Nevreste söylesene mervişe ben ne zaman gelmişim haberi yok
Ne zaman geldin kiNevoo Nevreste söylesene mervişe ben ne zaman gelmişim haberi yok
Unutursunuz tabi, açın halinden aç olan anlar pehhAy sosyalimmm onu unuttuk ya biz pardon
Gizli takipçi olmanaNevooşuuum neden şaşırdın Nevreste
Yaaaaa gördün mü sosyalcimmSende mezelerde geldin
Patron beni unuttu beybiPatron duy duy
Tmm işte aynı anda gelmişiz, ben gizli takipçi değildimYaaaaa gördün mü sosyalcimm
Oy kullandım iki kez sonra mezelere katılmam için davet aldım yapabilirsin diye beni motive ettin sennn unutmam aslaGizli takipçi olmana
Bak bilen biliyo tabiSende mezelerde geldin
Oysa çoktan buralarda olman gerekiyorduOy kullandım iki kez sonra mezelere katılmam için davet aldım yapabilirsin diye beni motive ettin sennn unutmam asla
Gelişim gec oldu ama artık bırakmam nevosumOysa çoktan buralarda olman gerekiyordu
Nevo gaz veriyo zaten, yaparsın edersin bi bakmışsın aypar geçmişOy kullandım iki kez sonra mezelere katılmam için davet aldım yapabilirsin diye beni motive ettin sennn unutmam asla
İnşaallah canımGelişim gec oldu ama artık bırakmam nevosum
Hatirlar elbet hemsocanPatron beni unuttu beybi
Nevo gaz veriyo zaten, yaparsın edersin bi bakmışsın aypar geçmiş
İyi yapıyorumIşık görmediğime yapmıyorumNevo gaz veriyo zaten, yaparsın edersin bi bakmışsın aypar geçmiş
Kıskandı hemen bak nasıl laflar ediyoNevo gaz veriyo zaten, yaparsın edersin bi bakmışsın aypar geçmiş
El falanda salladık amaHatirlar elbet hemsocan