- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.605
Yani ,o daha küçük:)Diğer kızları küçüktü çünkü, pari kafamı bulandırma Oriana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ,o daha küçük:)Diğer kızları küçüktü çünkü, pari kafamı bulandırma Oriana
Evet daha lisede benim kızlarla yaşıtDiğer kızları küçüktü çünkü, pari kafamı bulandırma Oriana
Her gün yeni bir bilgiAllahım bilmediğim ne konular var bu kk nın derin sularında çatlıyorum meraktan
Tamam tamam yanlış alarm calm doooowwwwwnnn plsDiğer kızları küçüktü çünkü, pari kafamı bulandırma Oriana
Oda sen eskisin Önce gelseydin biz sana her şeyi anlatırdıkAllahım bilmediğim ne konular var bu kk nın derin sularında çatlıyorum meraktan
Tamam tamam yanlış alarm calm doooowwwwwnnn pls
Evet daha lisede benim kızlarla yaşıt
Burayı gec keşfettiOda sen eskisin Önce gelseydin biz sana her şeyi anlatırdık
Sen eskisin hemso anlatsana biraz nevonun ağzı sıkıHer gün yeni bir bilgi
Cennaaam inkiliççe konusuyodun ya sen birileriyle burda hatırlatayım dedim
Ay evet yaa yıllardır burda ol ama olma Allah beni ne etmeyeOda sen eskisin Önce gelseydin biz sana her şeyi anlatırdık
Benim bilgiler yüzeysel hemso ,kapalı kutumuz NevresteSen eskisin hemso anlatsana biraz nevonun ağzı sıkı
İyiymiş canim
Boşa zaman geçirmişsinAy evet yaa yıllardır burda ol ama olma Allah beni ne etmeye
Niye gelmiyormuşİyiymiş canim
O konusmuyo ki cımbız bile yetmiyo laf almayaBenim bilgiler yüzeysel hemso ,kapalı kutumuz Nevreste
Thank u babyCennaaam inkiliççe konusuyodun ya sen birileriyle burda hatırlatayım dedim
Onun da biraz sıkıntısı var bildiğim kadarıyla,Niye gelmiyormuş