• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma En Lezzetli Dünya Mutfağı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Dünya Mutfağı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    308
  • Anket Kapalı .
Yok be yasom helvaya benzemiyor, adı bile çok havalı 😎🙈🤤🫠 antin kuntin deyip paris Brest yapan yasom yürü be kim tutar seni :halay:
Tarifim antin kuntin değil ki benim, bildiğin ekler pastanın içeriği farklı hali.😂😂

Helva mi🤣🤣🤣 valla tarif güzelmiş kuzu,sunumunu kim nasıl yapardın var ya off🤤🫠🥰😍
Vardı aklımda bi şeyler ama benim bebiş bu ay cok hastaydı 2 haftada zor iyileşti, sonra anneme gittik yetişemedim 🥹

Vardı aklımda bi şeyler ama benim bebiş bu ay cok hastaydı 2 haftada zor iyileşti, sonra anneme gittik yetişemedim 🥹
Oyy kıyamam minnak kuzuma yaa,ins bir daha hasta olmaz minnoş 🫠🤤 sen daha çok katilirsin kuzu🥰😍🍒🍒🫶

Geçmiş olsun canım 🥺
Sağol Nevoşum 🥰
Oyy kıyamam minnak kuzuma yaa,ins bir daha hasta olmaz minnoş 🫠🤤 sen daha çok katilirsin kuzu🥰😍🍒🍒🫶
Ay inşallah kuzu olmasın valla cok sık hastalandı bu aralar, çok yıprandık 🥲
Sağol canım ☺️
Nazar oluyor çocuuuma. 🧿 🥹
O kadar üst üste doktoruna gittik ki son zamanlarda artık adam da bilimi milimi bıraktı nazar oluyor bu cocuk dedi 😂

Sağol Nevoşum 🥰

Ay inşallah kuzu olmasın valla cok sık hastalandı bu aralar, çok yıprandık 🥲

Sağol canım ☺️

O kadar üst üste doktoruna gittik ki son zamanlarda artık adam da bilimi milimi bıraktı nazar oluyor bu cocuk dedi 😂
Doktor haklı ama tüm suç sende 😝 yemeyip içmeyip ponçik bebe yapmışsın 🥰🍒🫶🤤:nazar:

Back