- 8 Haziran 2013
- 57.197
- 151.848
- 898
Geliyor işte yavaş yavaş. Hanginizde durursaDaha ikinci birincilik bile gelmedi![]()
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşırı sıkıcıAslında hepimiz öyle azar azar ilerliyor![]()
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geliyor işte yavaş yavaş. Hanginizde durursaDaha ikinci birincilik bile gelmedi![]()
Aşırı sıkıcıAslında hepimiz öyle azar azar ilerliyor![]()
Benimde arada durup tekrar çalışıyorBenim oy sayacı 39 da durduPili bitti herhalde
![]()
Bence senin tarif çok güzelNevoş bende başta tatlı düşündüm sonra tuzlu yaptım![]()
Aynen nasipGeliyor işte yavaş yavaş. Hanginizde durursa
Aşırı sıkıcıBitsede kurtulsak
Teşekkürler canımBence senin tarif çok güzel![]()
Evet sitede yoğunluk yok galiba. Dönem dönem değişiyorAynen nasip
Oylama hiç ilerlemiyor![]()
Yoksa iki defa bildirim gitti. Daha fazla olabilirdiEvet sitede yoğunluk yok galiba. Dönem dönem değişiyor![]()
Vermeyen zenci desem güzel bir linç gelir miÖff sende mi sordunisteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü
![]()
Bembeyaz kadınımVermeyen zenci desem güzel bir linç gelir mi
MerhabaaHoş geldin nerelerdesin![]()
Hoş geldin hemşomMerhabaageri döndüm sizler nasılsınııız
![]()
İyiyiz çok şükür sen nasılsın canımMerhabaageri döndüm sizler nasılsınııız
![]()
İyi diyelim, iyi olalım aşkom, sen nasılsın?İyi akşamlar aşkom nasılsın![]()
![]()
Allah iyilik versin aşkom bende iyiyimİyi diyelim, iyi olalım aşkom, sen nasılsın?![]()
Amin aşkomAllah iyilik versin aşkom bende iyiyim
Oylama çok sıkıcı hiç ilerlemiyor,![]()
Güzel fikirmiş aşkomAmin aşkomEvet,oy vermek ücretsiz diye bildirim gitsin bence
![]()
Forumda kimse yok galibaGüzel fikir denince Jenna![]()