Evet canım 74 diye hatırlıyorum:)İlk iş 70 e düşmek:)Yaa inşallah yaa geçen size tartılıp söylemiştim ya kilomu hatırlıyor musun o kadar geri gidemedim şimdi sayfalarda(poğaça konusunda) 74 müydü@Nevreste sen hatırlıyor musun kaç demiştim etiket niye olmuyor yahu düzenliyorum değişmiyor
Çok iyisin:)Şimdi 71.4 çıkıyorum da onu başlangıç kabul edeceğim ondan soruyorum
15 Ekimde yazmışım size 74 diye. Moral oldu şimdi bana bu. İnsallah devam ederimÇok iyisin:)
Sakın vazgeçme canım :)Haftada bir istediğini yesen bile ertesi gün devam et:)15 Ekimde yazmışım size 74 diye. Moral oldu şimdi bana bu. İnsallah devam ederim
Gerçi dikkat etmeye başladığım tarih 28-29 Ekim aslında ve 73.6 yla başladım. Ben bunlari profile yazayım olmazsa motive eder belki beni15 Ekimde yazmışım size 74 diye. Moral oldu şimdi bana bu. İnsallah devam ederim
İnsallah öyle yapmaya çalışacağım elimden geldiği kadar.Sakın vazgeçme canım :)Haftada bir istediğini yesen bile ertesi gün devam et:)
Maşallah çok iyi inşallah istediğin hedefe ulaşırsın öğretmenim canım benim canım benimGerçi dikkat etmeye başladığım tarih 28-29 Ekim aslında ve 73.6 yla başladım. Ben bunlari profile yazayım olmazsa motive eder belki beni
Insallah canım şimdilik 65 hedefim bakalımMaşallah çok iyi inşallah istediğin hedefe ulaşırsın öğretmenim canım benim canım benim
İnşallah canım çok aminInsallah canım şimdilik 65 hedefim bakalımbirlikte ulaşalım inşallah hem bu hedefe hem diğer hedefe
Allah rahatlık versin canım iyi geceler❤Haydi herkese musmutlu hayırlı geceler Allah a emanet olun
Kasaplığını konuştur artıkAteş çıkarıyor o cinsten
maharet ateş çıkarını kesmekAteş çıkarıyor ama
Ben de kapalıyım ama denize hiç gitmedimBen kapalıyım haşema giyiyorum mecbur aslında dalış kıyafeti giysem belki korse niyetine kurtarır