- 4 Kasım 2019
- 27.395
- 96.216
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneye gidince tartılıcam canım inşallah tatmin edici bir rakam görürüm
EjderhasıElalis 'in ekderyası var
Benim diyet bitti. Kilomu korumaya geçtim. Ah korona olmasa yüzmeye giderdim tam olurduHastaneye gidince tartılıcam canım inşallah tatmin edici bir rakam görürüm
Maşallah darısı başıma ben löpür löpür yüzdüm haşamaylaBenim diyet bitti. Kilomu korumaya geçtim. Ah korona olmasa yüzmeye giderdim tam olurdu
Benim hiç haşemam olmadı ablaMaşallah darısı başıma ben löpür löpür yüzdüm haşamayla
Onu kesekElalis 'in ekderyası var
Ateş çıkarıyor amaOnu kesek
Hadi bakalım. Ben bugün markette cips alıp geri bıraktım benim için büyük bir olayHastaneye gidince tartılıcam canım inşallah tatmin edici bir rakam görürüm
Ben kapalıyım haşema giyiyorum mecbur aslında dalış kıyafeti giysem belki korse niyetine kurtarırBenim hiç haşemam olmadı abla
Ooo büyük adım gerçektenHadi bakalım. Ben bugün markette cips alıp geri bıraktım benim için büyük bir olay
JES gel öpeyim ayol
Canım tatlı çekti ama kalkıp yapmadım mesela. Bunlar takdir edilesi şeyler değil mi şimdiOoo büyük adım gerçekten
Ateş çıkarıyor o cinstenOnu kesek
Tabi ki öyle canısı böyle devam et başarıcaksın başarıcazCanım tatlı çekti ama kalkıp yapmadım mesela. Bunlar takdir edilesi şeyler değil mi şimdi
Yaa inşallah yaa geçen size tartılıp söylemiştim ya kilomu hatırlıyor musun o kadar geri gidemedim şimdi sayfalarda(poğaça konusunda) 74 müydü@Nevreste sen hatırlıyor musun kaç demiştim etiket niye olmuyor yahu düzenliyorum değişmiyorTabi ki öyle canısı böyle devam et başarıcaksın başarıcaz
O civardı kuzum yanlış hatırlamıyorsamYaa inşallah yaa geçen size tartılıp söylemiştim ya kilomu hatırlıyor musun o kadar geri gidemedim şimdi sayfalarda(poğaça konusunda) 74 müydü@Nevreste sen hatırlıyor musun kaç demiştim
Şimdi 71.4 çıkıyorum da onu başlangıç kabul edeceğim ondan soruyorumO civardı kuzum yanlış hatırlamıyorsam
Ne çıkıyorsa odur canım yaz kenaraŞimdi 71.4 çıkıyorum da onu başlangıç kabul edeceğim ondan soruyorum