Valla 2. Olmadım. Ama sonuncu da olmadım bu da bir gelişmedirBu sozlerin bana inandirici gelmiyo boyle diyenler 1.ci oluyo
Allahım sana geliyorum bana yemek konusunda güvenen ilk insanBu sozlerin bana inandirici gelmiyo boyle diyenler 1.ci oluyo
Benim gibi degil miBu sozlerin bana inandirici gelmiyo boyle diyenler 1.ci oluyo
Ayyyyy kendimden bahsetmeyim ozaman ben hicValla 2. Olmadım. Ama sonuncu da olmadım bu da bir gelişmedir
Ben yaptiysam sende yaparsinAllahım sana geliyorum bana yemek konusunda güvenen ilk insanheykelini yaptıracağım Elif
Beni merak ettiysen bende burdayım@evlaefe canım nerelerdesin
Tabiki herdaim yaptirabilirsin canim 6.takima kapi gibi koyarim kimse gelemezAllahım sana geliyorum bana yemek konusunda güvenen ilk insanheykelini yaptıracağım Elif
Bu profil fotosuyla yemek yaparken hayal ettim seniAllahım sana geliyorum bana yemek konusunda güvenen ilk insanheykelini yaptıracağım Elif
Seni saymiyorum zaten girdigiyle 1.ci oldugu nadir insanBenim gibi degil mi
Ne oruyorsun ben kıza bere basladim 3 kez soktumGeldim geldim. Örgü örüyorum biraz
Ilk katildigimda kazanmadim canim 6-7 defa katildimSeni saymiyorum zaten girdigiyle 1.ci oldugu nadir insan
Olsun kazandin sonuctaIlk katildigimda kazanmadim canim 6-7 defa katildim
Benden iyisin ya 13 de yada 14 de kazandım benIlk katildigimda kazanmadim canim 6-7 defa katildim
Nasıl yani sende mi pilavı lapa, yumurtayı yanık, çorbayı bol tuzlu, etli nohut yemeğin pişmemiş yapıyorsunBen yaptiysam sende yaparsin
Ozaman ben 3sene sonra bayragi alirim belkiBenden iyisin ya 13 de yada 14 de kazandım ben
Yumurta demeNasıl yani sende mi pilavı lapa, yumurtayı yanık, çorbayı bol tuzlu, etli nohut yemeğin pişmemiş yapıyorsun
Nasıl yani sende mi pilavı lapa, yumurtayı yanık, çorbayı bol tuzlu, etli nohut yemeğin pişmemiş yapıyorsun
Şimdiden güzel olacağı belliBitince paylaşırım tamamınıEki Görüntüle 2714642
Yemek hic yapmiyorum kiNasıl yani sende mi pilavı lapa, yumurtayı yanık, çorbayı bol tuzlu, etli nohut yemeğin pişmemiş yapıyorsun