- 24 Eylül 2018
- 97.366
- 292.794
Yamyam doldu her yerLutfen çiğ çiğ yiyenleri cagirmayin artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yamyam doldu her yerLutfen çiğ çiğ yiyenleri cagirmayin artik
Olabilir mi bile denmez,tabii en çok sana
Iste oyuzden diyorum birakin artik onlari saliverin gitsinler doğa misgibi özgurluk guzeldirHepsi geldiler zaten
Artık çok geçIste oyuzden diyorum birakin artik onlari saliverin gitsinler doğa misgibi özgurluk guzeldir
Ay buna da alınan çıkar
Garibin yüzü gülür mü beYüzün güIür bu sefer belki
Seni kim çağırdıYa jenna beni etiketleme beni siz çiğ çiğ yersiniz ben yine oy vereyim belki şans yüzüme güler de pro olurum
Sözlerimizi yazarken 50 kere düşünüyoruz
Garibin yüzü gülür mü be
Hatırladım yineAy buna da alınan çıkar
Ben iste ondan cok cektim birkac kisiyle grupta tartistik bazilari cekip gitti kendi soyledi kendi dinledi yani giderkende sikayet etti ama kimse onu kaleee almadi nehikmetseSözlerimizi yazarken 50 kere düşünüyoruz
Gülür gülürGaribin yüzü gülür mü be
Bulsam çıkaracağım da bulamıyorum. Göremediğim yerlerde sanırımMıknatıs var bir yerlerinde
Var öyleleri ya komiklerBen iste ondan cok cektim birkac kisiyle grupta tartistik bazilari cekip gitti kendi soyledi kendi dinledi yani giderkende sikayet etti ama kimse onu kaleee almadi nehikmetse
Ben kimseyi yemek istemiyorum Nevreste beni harcar bu hatunlar ben oy vereyim yeter yaBelki sen bizi çiğ çiğ yersin
Ben seni bir okuyayım,cikartirimBulsam çıkaracağım da bulamıyorum. Göremediğim yerlerde sanırım
Bu sozlerin bana inandirici gelmiyo boyle diyenler 1.ci oluyoBen kimseyi yemek istemiyorum Nevreste beni harcar bu hatunlar ben oy vereyim yeter ya
Akilli kısHatırladım yine