Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Mesela kactarif var nasil dengeliyosun 2side benzer geliyomu yada bunu yapamam ama onu alirim diyen oluyomu
Canım sana bir şey söyledim mi ne istediysen onu verdim bence eş değer tarifler:)
Ama çiğköfte yapan yanına mercimek köftesi alamaz yanına salata türü bir şey veririm:)
Yani dengelemeye çalışıyorum ama seçenekler çok olmadığı için eşitlik her zaman olmuyor:)
Ama kk oylaması belli olmuyor.Sunum ile her şey değişebilir:)

Canım sana bir şey söyledim mi ne istediysen onu verdim bence eş değer tarifler:)
Ama çiğköfte yapan yanına mercimek köftesi alamaz yanına salata türü bir şey veririm:)
Yani dengelemeye çalışıyorum ama seçenekler çok olmadığı için eşitlik her zaman olmuyor:)
Ama kk oylaması belli olmuyor.Sunum ile her şey değişebilir:)
Anladim canim ne dediysem onu aldim acaba ben dengelemismiyim🤣🤣🤣

Anladim canim ne dediysem onu aldim acaba ben dengelemismiyim🤣🤣🤣
Bence gayet dengeli:)
Yani yarışmalara sizin içinde katılıyorum.Sizi anlıyorum.Ne daha uygun biliyorum.Bazen şaşırtıcı olabiliyor ama nasip:)
Başkası almadıysa herkese istediğini veririm:)
Ama çiğ köfte ve kısır aynı kişiye veremem:)

Yok abla biliyorum anladım seni ❤ ikisinden birini almıştır 👀
Zaten birinci olucak seyleri tabiki hepsi guzel yaparlar kirkfirin ekmek yemis olanlar ama benimde dusuncem geride kalana haksizlik gibi bisey olur cunku direk oylamayi iclikofte gibi sunumlar toplar

Bence gayet dengeli:)
Yani yarışmalara sizin içinde katılıyorum.Sizi anlıyorum.Ne daha uygun biliyorum.Bazen şaşırtıcı olabiliyor ama nasip:)
Başkası almadıysa herkese istediğini veririm:)
Ama çiğ köfte ve kısır aynı kişiye veremem:)
Yani mantik olarak zaten 2kiside ayni kapiya cikiyo gibi

X