- 24 Mart 2020
- 9.906
- 35.585
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azmettim malzemeleri aldım geldim eşimle
Ne yapcan sen heeeAzmettim malzemeleri aldım geldim eşimle
Çünkü ikisini de daha önce yapmadım tatlarını merak ediyorum yarına da yemeğim yok belki yarın yaparım bi meze masası
Bekliyoruz meraklaÇünkü ikisini de daha önce yapmadım tatlarını merak ediyorum yarına da yemeğim yok belki yarın yaparım bi meze masası
Aa anlattım ya geçen kızartılmış ahtapot kolları ile ahtapot kafasından sosNe yapcan sen heee
Sen naaavaat(ne vakit) yapcan kızçeBekliyoruz merakla
Ohhhh ohhhh misÇünkü ikisini de daha önce yapmadım tatlarını merak ediyorum yarına da yemeğim yok belki yarın yaparım bi meze masası
Aa anlattım ya geçen kızartılmış ahtapot kolları ile ahtapot kafasından sos
Belkide yapiyooooSen naaavaat(ne vakit) yapcan kızçe
Haftaya yaparım ttatliş sunumluklar sipariş verdim anca gelirSen naaavaat(ne vakit) yapcan kızçe
SunumluklarmiiiiHaftaya yaparım ttatliş sunumluklar sipariş verdim anca gelir
İviiiitttttSunumluklarmiiii
Eyvahhhh ne geliyooooo acabaİviiiittttt
Kaptırdık büyük balıkları bari küçüklerin satışını iyi yapalımEyvahhhh ne geliyooooo acaba
Heheeeee hiç zannetmiyomKaptırdık büyük balıkları bari küçüklerin satışını iyi yapalım
Benim tarifimi niye anlatıyorsunAa anlattım ya geçen kızartılmış ahtapot kolları ile ahtapot kafasından sos
Bugun şansıma pazarcilarin cogu yoktu almak istediklerim vardi niyetine.girmistim bugün yapcam diye kismet napalimPazar günü aldım bir kaç tane ama içime sinmedi başka yerde kullanırım onlarıda
Heheyttt zannetme tabi çok bişey almadım içli kofte ve gısırı aldımHeheeeee hiç zannetmiyom
Küçük,büyük hiç balığım yokKaptırdık büyük balıkları bari küçüklerin satışını iyi yapalım