- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gelirse öperim tabikiOpersen dayanamaz gelir .
Gitme gitme öpersin geçerGelirse öperim tabiki
Eniyisi gidim bende o gelsin
Belki oda kırılmıştır olabilirGitme gitme öpersin geçer
Hayırlı gecelerHerkese hayirli geceler Allah rahatlik versin
İyiyiz canım çok sağolMerhaba güzel hatunlarhepinize kucak dolusu sevgiler, iyisinizdir inşallah
Nevreste ablacım, yeni kategori açılınca hani etiketleme yapıyorsun ya, rica etsem beni de etiketler misin?
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış Ablamİyiyiz canım çok sağol
Tamam canım inşaallah
Öyle canım yarışmaya devamYenilen pehlivan güreşe doymazmış Ablam
İçimden çok sütlü tatlılar geçiyor ama yarışma konularını da takip etmedim bu sene. Yine de kafamda tarif seçmeye çalışıyorum, ne olursa ne yaparım diyeÖyle canım yarışmaya devamYeni kategori mutlaka uyacak ve katılacaksın
Çok memnun oldum canımİçimden çok sütlü tatlılar geçiyor ama yarışma konularını da takip etmedim bu sene. Yine de kafamda tarif seçmeye çalışıyorum, ne olursa ne yaparım diyeçok sevdim sizi Artık sıralama önemli değil, buranın güzelliği, sohbeti yetiyor insana
Ortadakini sevmiyorum
Çok masumsunİyi fiyatmış
Oturmaya kalktikca bir iş çıkıyor aşko
Bende iyiyim şükür sağ olasınOzlemcim merhaba güzelim
Bu taraflarda her şey normal seyrinde...sen nasılsın?
Bu sefer öyle yapmıycaz canım aldık dersimizi gençlerdi tölerans gösterdik ama iyilikten maraz doğuyormuşBizimde 2nci kiracimiz kesinlkle üstüne aldirtiyoruz musemahaya gelmez bu konu çünkü. Depozito filan almadnzmi
Sağol canım zaten öyle düşündük kurtulduk diye ama eşyalarımızı batırmışlar hakkımızı alıcaz bir şekildeÖdemesi zor kaçan insan yine kaçar bı sekilde geçmiş olsun canım
Perim hoşgeldin gitme birdaha sensiz olmıyorBende özledim kuzucumnasilsin
Cigeriiiimnasilsin
Geldim kuzuumnasilsin
Oyy bende özledim citlenbigiiiimnasılsın