Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mezeler - OrdövrlerEn lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi
@Jenna16 bak ben geldimmm nerelerdesin Minik Duduklu Tencere
seninle denk gelmiyoruz yaa ne yapıyorsun nasılsın @Nana Sen nerelerdesin nasılsın(bu arada kullanıcı adı değişikliğini sordum teknik olarak yapamıyoruz dediler kısmet artık) Blue_Peri
seni de özledim yaa nerelerdesin çitlenbik @HAbibte Ver bi gazoz içelim dağıtmıyorsun artık @-cantanem- komşu seni adım yarışmasında görüyorum haberdarim senden yine de selam vereyim @kukrim27 senle de denk gelemedik sanki nasılsın @Elalis Hele seninle uzun zamandır denk gelmiyorum sanki yaa ne var ne yok @Elhan Öğretmenim nasılsın
Valla o kadar emindim ki geçen kategoriyi sunum için kullanacağım diye kabak tatlisi yapmadım küçücük kabaklarım bile duruyor ...canı gönülden istiyorum katılmayı inşallah bu sefer nasip olur
Valla o kadar emindim ki geçen kategoriyi sunum için kullanacağım diye kabak tatlisi yapmadım küçücük kabaklarım bile duruyor ...canı gönülden istiyorum katılmayı inşallah bu sefer nasip olur