- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
BirazcıkFarklı bir mana da mı paylaştı @Eliff Eylull
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BirazcıkFarklı bir mana da mı paylaştı @Eliff Eylull
Bebişim allah iyi insanlarla karşılaştırsın komşular şikayetçiymiş baya aidat yok bişey yok vallahi yenimöğrendik malesefüzüldüm kötü bir durum. zor durumdaysaniz bir haber verin enazindan. kaçmak nedir
amin canim. ne densiz insanlarmis. kimseye guvenlicegi kalmadiBebişim allah iyi insanlarla karşılaştırsın komşular şikayetçiymiş baya aidat yok bişey yok vallahi yenimöğrendik malesef
Evini kiraya verip kirada oturan bir zenginim işteZenginsiniz yani. Çifter çifter eviniz var. Maşallah maşallah
Hak var hukuk var şükür kimsenin hakkı kalmaz kimsede daha çocuklar babası kefil oldu bideamin canim. ne densiz insanlarmis. kimseye guvenlicegi kalmadi
İnşallah canım bakalım.ziyaniniz giderilir insallah canim
Oyy canımın iciii nasılsın iyimisin neler yaptın bakimPerim hoşgeldin gitme birdaha sensiz olmıyor ❤
Ben evdeyim karantinaya gün sayıyorum Çarşamba günü tekrar karantinaya girmezse eşim 10 dan sonra burdayım@Jenna16 bak ben geldimmm nerelerdesin
Tenceresiz kaldim anne seninle denk gelmiyoruz yaa ne yapıyorsun nasılsın
@Nana Sen nerelerdesin nasılsın(bu arada kullanıcı adı değişikliğini sordum teknik olarak yapamıyoruz dediler kısmet artık)
Blue_Peri seni de özledim yaa nerelerdesin çitlenbik
@HAbibte Ver bi gazoz içelim dağıtmıyorsun artık
@-cantanem- komşu seni adım yarışmasında görüyorum haberdarim senden yine de selam vereyim
@kukrim27 senle de denk gelemedik sanki nasılsın
@Elalis Hele seninle uzun zamandır denk gelmiyorum sanki yaa ne var ne yok
@Elhan Öğretmenim nasılsın
Etiket seramonisi
O zaman yeni kategoriye katılırsınBen evdeyim karantinaya gün sayıyorum Çarşamba günü tekrar karantinaya girmezse eşim 10 dan sonra burdayım
Valla o kadar emindim ki geçen kategoriyi sunum için kullanacağım diye kabak tatlisi yapmadım küçücük kabaklarım bile duruyor ...canı gönülden istiyorum katılmayı inşallah bu sefer nasip olurO zaman yeni kategoriye katılırsın
Bugün 2 de kahvaltı yaptık akşam 10 da yemek yedk düzen harikaGunaydin minik
Hayırlısı canım:)Valla o kadar emindim ki geçen kategoriyi sunum için kullanacağım diye kabak tatlisi yapmadım küçücük kabaklarım bile duruyor ...canı gönülden istiyorum katılmayı inşallah bu sefer nasip olur
İnşallah abla kategori ne acabaHayırlısı canım:)
Bu sefer kesin katılırsın
Aaa hayırdır kuzuBen evdeyim karantinaya gün sayıyorum Çarşamba günü tekrar karantinaya girmezse eşim 10 dan sonra burdayım
Nezaman ablaO zaman yeni kategoriye katılırsın
Salı canım:)Nezaman abla
Merakla bekliyorum ne olcak acabaSalı canım:)