İnanmam,yap,at profileBen gecen tavaya gore yagli kagit koydum misir ununla buladim ustune azyag koydum yuvarlak sekilde dizdim üstüne gene yagli kagitla kapattim alt ust ocakta pisirdim hic koku olmadi
Ödemesi zor kaçan insan yine kaçar bı sekilde geçmiş olsun canımSağol canım neyseki sözleşme ve senedi var bakalım ne olacak emlakçı vermişti anlaşamasak mahkemeye vericez dedi
Nayir nolamaz jennamİnanmam,yap,at profile
Eğlenceli olabilirdiNayir nolamaz jennam
geçen bi pancar sarması muhabbeti oldu hatirlarsin. fotoyu çektim burdan aticaktim utandim geri atmadimİnanmam,yap,at profile
Bizimde önceki ev sahibi oturmuyor diye bir yıldır aidat ve yakıtı ödememiş.Ev sıfır hiç oturmadım niye vereyim demiş.Maalesef söz uçup yazı kalıyor artıkyani zor durumda kalırsın söylersin amenna ama böyle gizlice çevrilen işin kendine vebali
Kara lahana mıgeçen bi pancar sarması muhabbeti oldu hatirlarsin. fotoyu çektim burdan aticaktim utandim geri atmadim
Burası yemek bölümügeçen bi pancar sarması muhabbeti oldu hatirlarsin. fotoyu çektim burdan aticaktim utandim geri atmadim
Yok beni şeyederler yoksaEğlenceli olabilirdi
ya esasen pazı. pancar diyoruz nedenseKara lahana mı
biliyorum abla yinede elim varmadı atmadım :)Burası yemek bölümü
Bende özledim kuzucum
Cigeriiiim
Geldim kuzuum
Oyy bende özledim citlenbigiiiimJenna16 bak ben geldimmm nerelerdesin
@Minik Meleklerim seninle denk gelmiyoruz yaa ne yapıyorsun nasılsın
@Nana Sen nerelerdesin nasılsın(bu arada kullanıcı adı değişikliğini sordum teknik olarak yapamıyoruz dediler kısmet artık)
Blue_Peri seni de özledim yaa nerelerdesin çitlenbik
@HAbibte Ver bi gazoz içelim dağıtmıyorsun artık
@-cantanem- komşu seni adım yarışmasında görüyorum haberdarim senden yine de selam vereyim
@kukrim27 senle de denk gelemedik sanki nasılsın
@Elalis Hele seninle uzun zamandır denk gelmiyorum sanki yaa ne var ne yok
@Elhan Öğretmenim nasılsın
Etiket seramonisi
Onu merak ediyordum ben canım ya,atsaydın keskegeçen bi pancar sarması muhabbeti oldu hatirlarsin. fotoyu çektim burdan aticaktim utandim geri atmadim
Kesinlikle ödeme mecburiyetiniz yok..Bizimde önceki ev sahibi oturmuyor diye bir yıldır aidat ve yakıtı ödememiş.Ev sıfır hiç oturmadım niye vereyim demiş.4 bin falandı zorla ödettik,yinede 500-600 ü duruyor
Adam okumuş ama adam olamamış
Beni hiç bağlamıyor.Ben ödersem hak geçmiyor mu anlamıyor
Ama burası ayri canimgeçen bi pancar sarması muhabbeti oldu hatirlarsin. fotoyu çektim burdan aticaktim utandim geri atmadim
At marifetlerini görelimya esasen pazı. pancar diyoruz nedense
biliyorum abla yinede elim varmadı atmadım :)
İyidir tatlım,sen nasılsın?Bende özledim kuzucumnasilsin
Cigeriiiimnasilsin
Geldim kuzuumnasilsin
Oyy bende özledim citlenbigiiiimnasılsın
Etmezler yavYok beni şeyederler yoksa
Çok ara veriyorsun gozukmuyrosun hiç nerdesinnn birşey yok inşallah. Nasılsın canisBende özledim kuzucumnasilsin
Cigeriiiimnasilsin
Geldim kuzuumnasilsin
Oyy bende özledim citlenbigiiiimnasılsın
İyi akşamlar herkejjjjjjjeeeee