• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Nasıl kaçmış yani
Kirasını ödemiyordu bize işten çıkarıldım pandemiden dolayı param yok demişti müsade verin dedi bugün bi öğrendik kaçmış gitmiş üstelik eşyaların içine etmiş afedersiniz böyle birgün yaşadık anlıycağınız 🥴

e bunlar girerken elektriğu suyu üzerlerine almadilar mi? sözlesmeleri yok mu?
Almışlar canım sizaten kesmişler kaç ay öncesinden öyle yaşıyorlarmış birikmişte birikmiş

Kirasını ödemiyordu bize işten çıkarıldım pandemiden dolayı param yok demişti müsade verin dedi bugün bi öğrendik kaçmış gitmiş üstelik eşyaların içine etmiş afedersiniz böyle birgün yaşadık anlıycağınız 🥴
Bizimde 2nci kiracimiz kesinlkle üstüne aldirtiyoruz musemahaya gelmez bu konu çünkü. Depozito filan almadnzmi

gecmis olsun canim :(

Sağol canım neyseki sözleşme ve senedi var bakalım ne olacak emlakçı vermişti anlaşamasak mahkemeye vericez dedi
üzüldüm kötü bir durum. zor durumdaysaniz bir haber verin enazindan. kaçmak nedir

Back