- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Evet baklavaProfiline mi attın yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet baklavaProfiline mi attın yoksa
Hadiyaaaaa eeee sizemi kaldiBolca elektirik su faturası ve kaç aydır ödemediği kiradıyla hemde
e bunlar girerken elektriğu suyu üzerlerine almadilar mi? sözlesmeleri yok mu?Bolca elektirik su faturası ve kaç aydır ödemediği kiradıyla hemde
Ben seni koşarken de seviyorum Zuhalsenin koşman lazım o zaman
Faturayı üstüne niye yaptırmadıniz kuzu. Abonelikleri vermeniz lazimdiBolca elektirik su faturası ve kaç aydır ödemediği kiradıyla hemde
Kirasını ödemiyordu bize işten çıkarıldım pandemiden dolayı param yok demişti müsade verin dedi bugün bi öğrendik kaçmış gitmiş üstelik eşyaların içine etmiş afedersiniz böyle birgün yaşadık anlıycağınızNasıl kaçmış yani
Ben seni koşarken de seviyorum Zuhal
Yoo baktım atmamışsınEvet baklava
Profilimde ne işi var burası dururkenSenin için atmamYoo baktım atmamışsın
Almışlar canım sizaten kesmişler kaç ay öncesinden öyle yaşıyorlarmış birikmişte birikmişe bunlar girerken elektriğu suyu üzerlerine almadilar mi? sözlesmeleri yok mu?
Bizimde 2nci kiracimiz kesinlkle üstüne aldirtiyoruz musemahaya gelmez bu konu çünkü. Depozito filan almadnzmiKirasını ödemiyordu bize işten çıkarıldım pandemiden dolayı param yok demişti müsade verin dedi bugün bi öğrendik kaçmış gitmiş üstelik eşyaların içine etmiş afedersiniz böyle birgün yaşadık anlıycağınız
gecmis olsun canimKirasını ödemiyordu bize işten çıkarıldım pandemiden dolayı param yok demişti müsade verin dedi bugün bi öğrendik kaçmış gitmiş üstelik eşyaların içine etmiş afedersiniz böyle birgün yaşadık anlıycağınız
Olucak abla inşallahEvva bugün 10 bin adım oldu mu
Ne insanlar var yaKul hakkından korkmuyorlarAlmışlar canım sizaten kesmişler kaç ay öncesinden öyle yaşıyorlarmış birikmişte birikmiş
Aslansın,kralsınOlucak abla inşallah
Sağol canım neyseki sözleşme ve senedi var bakalım ne olacak emlakçı vermişti anlaşamasak mahkemeye vericez dedigecmis olsun canim
Aslansın,kralsın
İyi o zaman o varmışSağol canım neyseki sözleşme ve senedi var bakalım ne olacak emlakçı vermişti anlaşamasak mahkemeye vericez dedi
Maalesef söz uçup yazı kalıyor artık yani zor durumda kalırsın söylersin amenna ama böyle gizlice çevrilen işin kendine vebaliNe insanlar var yaKul hakkından korkmuyorlar
üzüldüm kötü bir durum. zor durumdaysaniz bir haber verin enazindan. kaçmak nedirSağol canım neyseki sözleşme ve senedi var bakalım ne olacak emlakçı vermişti anlaşamasak mahkemeye vericez dedi