- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Banlatcaksan söylememBenim gördüğüm helva kimindi çıksın ortaya
ağzın huniyle aktarcak kadar küçük olmadığı için gerek yok. hem öyle tadını alamazsın çorbanin
Söyle yavrum bu sefer ban yokBanlatcaksan söylemem
Şeyyy ben yaptimSöyle yavrum bu sefer ban yok
Sılım kızlır
Iylımı nı zımın bıtıcık
Yınısı nı zımın bışlıyıcık
Bu şey dili bak yarışmadan memnun kalmayan 1.olmadığı için üzgün diğer yarışmaya bi an önce geçmek isteyen kaprisli yarışmacı dilikuş dili desem degil acaba neyceydi
Ahh çiçeeyimm aynı şeyi merak etmişiz 40 dk ara ile.. ne kaa güzel tesadüfler bunlar ne kaaaYeni yarışma ne olacak?
Bu ara herkesin öyle sabit canis benimde öyle belki sora daha net gostericektir ben kaç katı yruuyorum düşünBuraya yazınca fark ettim kilom 69 da kalmaya yeminli heralde benim. Güncellemek nasip olmadı hala. İnsallah düşer. O kadar da yürüyoruzH M vesile oluyor sağ olsun ama kiloma yansımıyor gerçi bu ara vücudum garip çok üstüne gitmek istemiyorum kendimin.
HaniiiŞeyyy ben yaptim
Bende ayni durumdayim canim 68 69 arasi kaldim inmiyo nalet ama incelme vardir bende oyle ölcum yaptiysan sorun yokBuraya yazınca fark ettim kilom 69 da kalmaya yeminli heralde benim. Güncellemek nasip olmadı hala. İnsallah düşer. O kadar da yürüyoruzH M vesile oluyor sağ olsun ama kiloma yansımıyor gerçi bu ara vücudum garip çok üstüne gitmek istemiyorum kendimin.
Durumlara pek bakmıyorum ondan görmedim galiba,1 kişi 5 ayrı şey paylaşıyorHer biri o kadar paylaşsa
Yürüsen ilerliyecekBuraya yazınca fark ettim kilom 69 da kalmaya yeminli heralde benim. Güncellemek nasip olmadı hala. İnsallah düşer. O kadar da yürüyoruzH M vesile oluyor sağ olsun ama kiloma yansımıyor gerçi bu ara vücudum garip çok üstüne gitmek istemiyorum kendimin.
Evin içinde elimden geldiği kadar yapıyorum bakalım, mahallem uygun olsa sık sık dışarda da yürürdüm aslında, eşim de pek sevmiyor hep eşlik etmesini isteyemiyorum o yüzden. Ama dur bakalım elbet direnci kırılacak 69 un daBu ara herkesin öyle sabit canis benimde öyle belki sora daha net gostericektir ben kaç katı yruuyorum düşünama faydasını görüyorum hareket kapasitemdede sklasma olarakta.. pes etme yürümek ve spor şeker isteğini yeme isteğini azaltir
Evet kıyafetlerde hissediyorum aslında ama bu ara sanırım ödem de vardı bende regl olamadım gecikti falan şimdi rahatlarım artık heralde oldum dünBende ayni durumdayim canim 68 69 arasi kaldim inmiyo nalet ama incelme vardir bende oyle ölcum yaptiysan sorun yok