Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Buraya yazınca fark ettim kilom 69 da kalmaya yeminli heralde benim. Güncellemek nasip olmadı hala. İnsallah düşer. O kadar da yürüyoruz H M vesile oluyor sağ olsun ama kiloma yansımıyor gerçi bu ara vücudum garip çok üstüne gitmek istemiyorum kendimin.

Bu ara herkesin öyle sabit canis benimde öyle belki sora daha net gostericektir ben kaç katı yruuyorum düşün ama faydasını görüyorum hareket kapasitemdede sklasma olarakta.. pes etme yürümek ve spor şeker isteğini yeme isteğini azaltir

Bende ayni durumdayim canim 68 69 arasi kaldim inmiyo nalet ama incelme vardir bende oyle ölcum yaptiysan sorun yok

Jenna16 bak ben geldimmm nerelerdesin
Tenceresiz kaldim anne seninle denk gelmiyoruz yaa ne yapıyorsun nasılsın
N Nana Sen nerelerdesin nasılsın(bu arada kullanıcı adı değişikliğini sordum teknik olarak yapamıyoruz dediler kısmet artık)
Blue_Peri seni de özledim yaa nerelerdesin çitlenbik
HAbibte Ver bi gazoz içelim dağıtmıyorsun artık
C A N O komşu seni adım yarışmasında görüyorum haberdarim senden yine de selam vereyim
Kukrim senle de denk gelemedik sanki nasılsın
Elalis Hele seninle uzun zamandır denk gelmiyorum sanki yaa ne var ne yok
Elhan Öğretmenim nasılsın

Etiket seramonisi

Yürüsen ilerliyecek

Evin içinde elimden geldiği kadar yapıyorum bakalım, mahallem uygun olsa sık sık dışarda da yürürdüm aslında, eşim de pek sevmiyor hep eşlik etmesini isteyemiyorum o yüzden. Ama dur bakalım elbet direnci kırılacak 69 un da
Bende ayni durumdayim canim 68 69 arasi kaldim inmiyo nalet ama incelme vardir bende oyle ölcum yaptiysan sorun yok
Evet kıyafetlerde hissediyorum aslında ama bu ara sanırım ödem de vardı bende regl olamadım gecikti falan şimdi rahatlarım artık heralde oldum dün

Siz ikiniz ve Nevreste idolumsünüz zaten adım konusunda maaşallah sizin kadar hareket edemem heralde 1 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…