- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Kiiim beeeen.Yürüsen ilerliyecek
Ayol benim totomun koltuk gördüğü yoktur hep yürürüm ben hep ayaktayım beni biriyle karıştırdın heralde sultanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiiim beeeen.Yürüsen ilerliyecek
Benmde aynen o dönem o yüzden sonrasında gostericektir iyice etkisi mutlaka olacak,!!!Evin içinde elimden geldiği kadar yapıyorum bakalım, mahallem uygun olsa sık sık dışarda da yürürdüm aslında, eşim de pek sevmiyor hep eşlik etmesini isteyemiyorum o yüzden. Ama dur bakalım elbet direnci kırılacak 69 un da
Evet kıyafetlerde hissediyorum aslında ama bu ara sanırım ödem de vardı bende regl olamadım gecikti falan şimdi rahatlarım artık heralde oldum dün
Siz ikiniz ve Nevreste idolumsünüz zaten adım konusunda maaşallah sizin kadar hareket edemem heralde 1 günde
En az 10 bin hedef koydan olacak bu işEvin içinde elimden geldiği kadar yapıyorum bakalım, mahallem uygun olsa sık sık dışarda da yürürdüm aslında, eşim de pek sevmiyor hep eşlik etmesini isteyemiyorum o yüzden. Ama dur bakalım elbet direnci kırılacak 69 un da
Evet kıyafetlerde hissediyorum aslında ama bu ara sanırım ödem de vardı bende regl olamadım gecikti falan şimdi rahatlarım artık heralde oldum dün
Siz ikiniz ve Nevreste idolumsünüz zaten adım konusunda maaşallah sizin kadar hareket edemem heralde 1 günde
Evet benm hedef artık 20 binEn az 10 bin hedef koydan olacak bu iş
Ben 7 bin üstü görmedim o sayılmazKiiim beeeen.
Ayol benim totomun koltuk gördüğü yoktur hep yürürüm ben hep ayaktayım beni biriyle karıştırdın heralde sultanım
AynenEvet benm hedef artık 20 bin
Ben incelme egzersizlerine yapıyorum sanrm ondan faydasını gördüm daha iyi. Vücut daha iyi ısınıyorWunderLost Canim ara sira cardio yap 15dk falan dahada incelirsin ozaman islerin yogun olmadigi zaman tabiki
Bende 2gunum bugun hic ayaklarimda derman yok 8bin yapabildim 10bin olsunda yarina spor yapicam kismetseBenmde aynen o dönem o yüzden sonrasında gostericektir iyice etkisi mutlaka olacak,!!!
Ben incelme egzersizlerine yapıyorum sanrm ondan faydasını gördüm daha iyi. Vücut daha iyi ısınıyorWunderLost Canim ara sira cardio yap 15dk falan dahada incelirsin ozaman islerin yogun olmadigi zaman tabiki
Bende gece yaptımBen incelme egzersizlerine yapıyorum sanrm ondan faydasını gördüm daha iyi. Vücut daha iyi ısınıyor
Siz nesiniz anlamadim vallaaaBende gece yaptım
Atom karıncaSiz nesiniz anlamadim vallaaa
Doğru diyorsun aslında zumba falan da seviyorum ben daha çok terliyorum hatta, plates de yapıyordum bazen yine onlara döneyim şu 2-3 günü geçireyim de sancım var birazWunderLost Canim ara sira cardio yap 15dk falan dahada incelirsin ozaman islerin yogun olmadigi zaman tabiki
Ama ama ama benim için başarı 7 bin tamam 10 bine zorlayacağım kendimi sen sinirlenmeBen 7 bin üstü görmedim o sayılmaz
Bende yürüyüş dışında şeyler de ekleyim o zaman elimden geldiği kadar hayırlısı bakalım 65 e inmeyi çok istiyorum olur inşallahBen incelme egzersizlerine yapıyorum sanrm ondan faydasını gördüm daha iyi. Vücut daha iyi ısınıyor
Bence yarasa olabiler gece uyumuyosunuz cunkuAtom karınca
10 bin altı görmek isyemiyorumDoğru diyorsun aslında zumba falan da seviyorum ben daha çok terliyorum hatta, plates de yapıyordum bazen yine onlara döneyim şu 2-3 günü geçireyim de sancım var biraz
Ama ama ama benim için başarı 7 bin tamam 10 bine zorlayacağım kendimi sen sinirlenme
Bende yürüyüş dışında şeyler de ekleyim o zaman elimden geldiği kadar hayırlısı bakalım 65 e inmeyi çok istiyorum olur inşallah
4 te uyudumBence yarasa olabiler gece uyumuyosunuz cunku
Sana yakismaz zaten10 bin altı görmek isyemiyorum
Ben uyuyorum bikereBence yarasa olabiler gece uyumuyosunuz cunku
Kiz napiyon sen gece perisi4 te uyudum