ben kanmaya müsaitim demiyordaee beni kandırıp parmağıma yüzüğü takarsa öyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kanmaya müsaitim demiyordaee beni kandırıp parmağıma yüzüğü takarsa öyle olur
Nasıl kandırdı ki seni axepee beni kandırıp parmağıma yüzüğü takarsa öyle olur
Bide ev isteseymiş bariHem koca istiyomus hem araba ne kismetliymis baksana abla
Onuda almistir emin ol ablaNasıl kandırdı ki seni axep
Bide ev isteseymiş bari
Ne istersen onu söyle canım ablayım benHahahhaha ben ben başından beri nevreste sultan diyordum hiç abla dememişim çıtırları hissediyorum demek ki
Öyle ablacım:)Beleşe getirdin arabayı yanii uyanık senii
Her şeyde kısmet var denir ya,senin mutlu huzurlu olman önemli ..
Ben yaptım canım fellah köftesi ve kabak tabağı benimCenna sen yaptın mı meze ? Kukrim sen ?
Öyle ablacım:)
Valla nefis olmuş kukrim bayıldımmmBen yaptım canım fellah köftesi ve kabak tabağı benim
tanışalım anlaşırsan resmileştirirz dedi. Tamam dedim. ailelere söyledik bilgileri olsun diye. sonra bu aileler birbirini aramış çaya çağırmışlar. çay oldu isteme. Ertesi hafta da sözNasıl kandırdı ki seni axep
Bide ev isteseymiş bari
evim yok kııızzz. Bağcılarda da evim olmasın Mune nin kulakları çınlasınOnuda almistir emin ol abla
Kiz simdi muneyi neden etiketledin ben çok korkuyomevim yok kııızzz. Bağcılarda da evim olmasın Mune nin kulakları çınlasın
o benim bu hallerimi iyi bilir. Bağcılar deyince aklına ben geliyorumKiz simdi muneyi neden etiketledin ben çok korkuyom
mune yi etiketledim diye yaptığına bak
Napim korktummm hadi çık cabuk çabukmune yi etiketledim diye yaptığına bak
Biz 20 gün olmadan resmi nikahı yaptıktanışalım anlaşırsan resmileştirirz dedi. Tamam dedim. ailelere söyledik bilgileri olsun diye. sonra bu aileler birbirini aramış çaya çağırmışlar. çay oldu isteme. Ertesi hafta da söz
doğru yapmış benceBiz 20 gün olmadan resmi nikahı yaptık