- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Ben saygından diyorum Nevreste Sultan. Artık böyle diyeceğimCalci abla diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben saygından diyorum Nevreste Sultan. Artık böyle diyeceğimCalci abla diyor
Maşallah canim Rabbim bağışlasın insallah3 yaşında bir oğlum var sadece. 30 yaşıında evlendim. 32 de anne oldum
Amin hepimizn yavrularınıMaşallah canim Rabbim bağışlasın insallah
Allah bağışlasın annesi 3 tane diyince ondan yani.3 yaşında bir oğlum var sadece. 30 yaşıında evlendim. 32 de anne oldum
Valla evlenmiyordum bile. Karambole evlendim Eşime diyorum ben araba alacakken koca almışım.Allah bağışlasın annesi 3 tane diyince ondan yani.
Sen olması gereken yaşta evlenmişsin bana göre.
Arada arabayıda alaydın yaValla evlenmiyordum bile. Karambole evlendim Eşime diyorum ben araba alacakken koca almışım.
Hatirlatman iyi olduE Elif_Eylul helal sana be 3 çocukla yarışmaya katıldın ben danacık hala üşeneyim oyum helal olsun be
Adami araba görmüş te olabilirsinValla evlenmiyordum bile. Karambole evlendim Eşime diyorum ben araba alacakken koca almışım.
Yok yok 4 yaş varmış abla diyebilirsinTakılıyorumBen saygından diyorum Nevreste Sultan. Artık böyle diyeceğim
Nişanlanınca ona aldırdımArada arabayıda alaydın ya
Şampiyon unutmak yok artıkHatirlatman iyi oldu
Benimde minnak olan 2yasina gircek canim cok fena cani sagolsun 2sinden cekmedigimi bundan cekiyorum
hee modeli bana göre daha yeniydiAdami araba görmüş te olabilirsin
Kaçsa olurmuşKader abla eşim daha uzun beklemezdi aramızda 8 yaş varOnlada 4 yaş varmış:))
Kaçırmayım dedin demi bastın imzayı sonra:))
Hahahhaha ben ben başından beri nevreste sultan diyordum hiç abla dememişim çıtırları hissediyorum demek kiYok yok 4 yaş varmış abla diyebilirsinTakılıyorum
Kiyamamyaaaahee modeli bana göre daha yeniydi
Beleşe getirdin arabayı yanii uyanık seniiNişanlanınca ona aldırdım
Her şeyde kısmet var denir ya,senin mutlu huzurlu olman önemli ..Kaçsa olurmuşKader abla eşim daha uzun beklemezdi aramızda 8 yaş var
ee beni kandırıp parmağıma yüzüğü takarsa öyle olurBeleşe getirdin arabayı yanii uyanık senii
Her şeyde kısmet var denir ya,senin mutlu huzurlu olman önemli ..
Hem koca istiyomus hem araba ne kismetliymis baksana ablaBeleşe getirdin arabayı yanii uyanık senii
Her şeyde kısmet var denir ya,senin mutlu huzurlu olman önemli ..