- 20 Mart 2008
- 140.623
- 210.860
- 60
Gördüm gördümmm kaçamazsınaa benim yorumum 5 tane anca. Muzkad maşallah . sen de gizli gizli okuyorsun farkındayım Elif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm gördümmm kaçamazsınaa benim yorumum 5 tane anca. Muzkad maşallah . sen de gizli gizli okuyorsun farkındayım Elif
Abla sende az degilsin vallaa masallahin varGördüm gördümmm kaçamazsın
Yaşlıyız ama kurduz üstelikAbla sende az degilsin vallaa masallahin var
Abla diyorumda yaşli demiyorum sana ama benYaşlıyız ama kurduz üstelik
Sende gizli filan kalmadı ki her yorumuma atmışsın kahkahayıAbla sende az degilsin vallaa masallahin var
Oyunuz için teşekkür ederimHepinizin ellerine sağlık pek güzel görünüyorlar ama 2 oy hakkımın tekini kullandım. Çünkü kısır neredeyse ben oradaydım.
Annemin bana hamile olduğunu 1 leğen kısır yediğinden anlamışlar. Derim oyumu atar kaçarım
Öyle demedin zaten ben diyorum öyleAbla diyorumda yaşli demiyorum sana ama ben
Ne gizlisi ben apacik okuyorum dediklerinde komikti napim öleyimmiSende gizli filan kalmadı ki her yorumuma atmışsın kahkahayı
Nevoşşşşş yangın yerine döndü incilerOyunuz için teşekkür ederim
Anacım telefon cepte dursa eşim napıyon sen der güler valla dur ben bir yürüyüm desem güler valla telefon sehpada duruyor sabaha kadar
Sabaın yedisinde bide sjksjksjksjk
Lokasyon bildiraa benim yorumum 5 tane anca. Muzkad maşallah . sen de gizli gizli okuyorsun farkındayım Elif
Hatunlar telefona yapışıkSabaın yedisinde bide sjksjksjksjk
Aynen ya illa yürüyeceklerHatunlar telefona yapışık
Sağol canımkim sevmezNevreste abla oyyy ellerine emeğine sağlık Çoook severim
Gece,gündüz,kuşluk vaktiAynen ya illa yürüyecekler
Valla ben degilim oGece,gündüz,kuşluk vakti
Konuyu bilsem bakacağımNevoşşşşş yangın yerine döndü inciler
Sen bilmiyonmuKonuyu bilsem bakacağım