- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Vay JES a bak senGördüm canim biliyorum herkeside takip ediyorum merak etme sen
Senin sayende oldu hersey zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay JES a bak senGördüm canim biliyorum herkeside takip ediyorum merak etme sen
Senin sayende oldu hersey zaten
Vallaaa bende dedim noluyo neden kendini hatirlatmak istiyo megerse oy vermisVay JES a bak sen
Valla ben o an canım ne çekerse ona veriyorumarkadaşlar oy verirken neye dikkat ediyorsunuz? Görüntü mü zorluk mu?
E Elif_Eylul enerjimi motivasyonumu hep sana yolladım sonra akmaya başladı oylarVallaaa bende dedim noluyo neden kendini hatirlatmak istiyo megerse oy vermis
Çokkkk teşekkür ederim canim benim sagolE Elif_Eylul enerjimi motivasyonumu hep sana yolladım sonra akmaya başladı oylar
Mesela sen neye göre verdin yapilasa goremi sevdigin şeye goremi yada ilgini cektigi icinmiarkadaşlar oy verirken neye dikkat ediyorsunuz? Görüntü mü zorluk mu?
Nedenini bilemiyorum abla oysaki gayet güzel yaptığımı düşünmüştüm aynı fikirde değilmişiz k.k leNeden acaba:)
Aiyet olsunİki gündür koca leğende kısır yememin müsebbibi sensin sultanım Nevreste bitmek üzere çatlamadan bırakayım ben
Zaman olur canım bence katılırsan sunum için konuşalımNedenini bilemiyorum abla oysaki gayet güzel yaptığımı düşünmüştüm aynı fikirde değilmişiz k.k le
Kategori belli olsunda abla ona göre konuşuruz belkide zirvede bırakmalıyımZaman olur canım bence katılırsan sunum için konuşalım
Pek umutlu değildim ama bukadar beklemiyordum açıkcası ablaZaman olur canım bence katılırsan sunum için konuşalım
Tahinli piyaz ve şakşuka sonuncuya bak o benimEvva sen ne yapmıştın ?
Çok samimi söylüyorum ben baya tatlış bulmuştum tencere sunum şekli filan baya hoştu. Ama açık konuşayım ben biraz daha ön plana çıkarman taraftarıyım. Yani şöyle mezeyi yaya yaya sun ki güzellik ayan beyan ortada olsun. Yoksa kesinlikle çok çok güzel yapmışsın şakşuka sunumun da baya baya güzel kenardaki toz biberleri geçersek ağzım sulandı be nasıl beceriyorsunuz şöyle şeyleri allah aşkına ♥Tahinli piyaz ve şakşuka sonuncuya bak o benim
Bak sen icinde ne cevherler sakliyomusÇok samimi söylüyorum ben baya tatlış bulmuştum tencere sunum şekli filan baya hoştu. Ama açık konuşayım ben biraz daha ön plana çıkarman taraftarıyım. Yani şöyle mezeyi yaya yaya sun ki güzellik ayan beyan ortada olsun. Yoksa kesinlikle çok çok güzel yapmışsın şakşuka sunumun da baya baya güzel kenardaki toz biberleri geçersek ağzım sulandı be nasıl beceriyorsunuz şöyle şeyleri allah aşkına ♥
İşte 11 oycuğumuda sunumu bu şekilde yaptığım için aldım şakşuka sunumum iyide tahinli piyaz biraz cıvık görünen bir meze görüntüyü kapatmak için birde sunumum iyi olsun diye uğraştım ama sağlık olsun kendi tariflerim en alt sırada kalır sevdiğim mezeleri sayarsamÇok samimi söylüyorum ben baya tatlış bulmuştum tencere sunum şekli filan baya hoştu. Ama açık konuşayım ben biraz daha ön plana çıkarman taraftarıyım. Yani şöyle mezeyi yaya yaya sun ki güzellik ayan beyan ortada olsun. Yoksa kesinlikle çok çok güzel yapmışsın şakşuka sunumun da baya baya güzel kenardaki toz biberleri geçersek ağzım sulandı be nasıl beceriyorsunuz şöyle şeyleri allah aşkına ♥