- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Zaten anca içimizde bi dışımıza çıkaramadık şu cevheriBak sen icinde ne cevherler sakliyomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten anca içimizde bi dışımıza çıkaramadık şu cevheriBak sen icinde ne cevherler sakliyomus
Kız çok beğeniyorum seni gizli hayranın olabilirim bilginizeZaten anca içimizde bi dışımıza çıkaramadık şu cevheri
Banlıyken izlemeye almışsın beni fark etmedim sanmaKız çok beğeniyorum seni gizli hayranın olabilirim bilginize
Evet allah herkese benim gibi arkadaş nasip etsin banlıyken izlerim benBanlıyken izlemeye almışsın beni fark etmedim sanma
Ben onu gelince haberim olsun muzkaddan diye aldım çok hoşuma gittiEvet allah herkese benim gibi arkadaş nasip etsin banlıyken izlerim ben
Tabiki öyle gözüm üzerinde bilesinBen onu gelince haberim olsun muzkaddan diye aldım çok hoşuma gitti
yapmaya çekiniyor ama tarifi iyi pazarlıyorBak sen icinde ne cevherler sakliyomus
Pazarliyo valla şasirdimyapmaya çekiniyor ama tarifi iyi pazarlıyor
Üşeniyor üşeniyoryapmaya çekiniyor ama tarifi iyi pazarlıyor
Annem hep derdi çenen kadar elin çalışsa uzaya çıkmıştık şimdiPazarliyo valla şasirdim
Korkup kaçıyorsun yaniKategori belli olsunda abla ona göre konuşuruz belkide zirvede bırakmalıyım
Korkup kaçıyorsun yani
aa benim yorumum 5 tane anca. Muzkad maşallah . sen de gizli gizli okuyorsun farkındayım Elif
Azonce önüme çıktıda bibaktim muhabbet gırla gitmis heleki JES Kıyafetleri beni benden aldiaa benim yorumum 5 tane anca. Muzkad maşallah sen de gizli gizli okuyorsun farkındayım
Bende öyle yapıyorum da benim seçimlerim genelde secilmiyo ona takıldımValla ben o an canım ne çekerse ona veriyorum
Anacım telefon cepte dursa eşim napıyon sen der güler valla dur ben bir yürüyüm desem güler valla telefon sehpada duruyor sabaha kadarAbla bana kiziyolar wcye gidip geliyom bide yataktan kalkinca telefon cebe inince oluyo 100 kahvalti hazirla 200 sen naptin öleess 9la
Deşifre mi oldular E Elif_Eylul artık gizli gizli okuyacakaa benim yorumum 5 tane anca. Muzkad maşallah . sen de gizli gizli okuyorsun farkındayım Elif
Canım ne çektiyse o bendeMesela sen neye göre verdin yapilasa goremi sevdigin şeye goremi yada ilgini cektigi icinmi
Guzel konu guzel muhabbetDeşifre mi oldular E Elif_Eylul artık gizli gizli okuyacak