Vay enişte gaza gelmişGeldim canlar ama fazla giremiyorum hala normal değilim ...
İlla bir yer tıkanacak sanirim bende şimdi de sol kulak hafif hafif duymamaya başladı
Bugün 12 de uyandirdilar beni eşim kauvalti hazırlamış
Filmlerdeki gibi hayal etmeyin ama patates kızartmis tavası ile koymuş
Tavada yumurta birde peynir
Çayı caydanliga süzüp koymuş
Değişik bir kahvalti
Hala ağzımın tadı yok benim için yediğim her şey aynı
İlk kulak için gittim kulakta sıvı var diye burun sprey ve alerjik hap verildi kulak test yapıldıktan sonrakulak rahatsizligin mi var yani?
Amaç Google de öne çıkmak başlığın ne önemi var:)
Vay enişte gaza gelmişgeçmiş olsun biranönce iğleşte gel olmuyor böyle
gecmis olsun canim. dikkat et kendineİlk kulak için gittim kulakta sıvı var diye burun sprey ve alerjik hap verildi kulak test yapıldıktan sonra
İki gün sonra çok kötü oldum bu sefer sağlık ocagina gittim o da aferin ile kulak damlası verdi
Eşimi sürekli takip ettiği için doktor benim de durumumu telefomdan soruyor şimdi göğsüme indi öksürük tikaniyordum kaç gündür
Balgam sökücü içiyorum yaklaşık bir kaftadir falan tamamen sokulduğu yok
Bugün de kulağın biri duymuyor hayırlı olsun dedim kendimeyaklaşık 10 gündür dönüşümlü olarak bir yerlerim hasta
Randevu bulunmuyor hastanelere falan öyle keyfim yerinde yani
Tamam ozamanAmaç Google de öne çıkmak başlığın ne önemi var:)
40 meze yazınca daha çok akıllar karışır
Hurda araba gibiyim neremi toplayayimAhey ahey halamı
Enişteyi taktir etmek lazım gaza getiriyor hurda arabayı belki çalıştırırım diyeHurda araba gibiyim neremi toplayayim
Bu ara denuşuk tepkiler veriyon yapma bak kızımöyle deme
Yahu kadın kendiyle dalga geçmiş deli bende şaka mayetinde söyledimhurda araba diye minige demedin mi ben mi yanlis anladim
bende biliyom şaka olduğunu daYahu kadın kendiyle dalga geçmiş deli bende şaka mayetinde söyledim
Özel günündemisin söyle kıyamam sana ben ondan mı bu gelgitler oy kıyamam gel bakem şöyle
Gördüm canim biliyorum herkeside takip ediyorum merak etme senE Elif_Eylul oylarımdan biri senindi he. Birşeyden değil de hani unutma diye diyorum. Arada bakınca aklına gelir belki. Unutursan söyle ben hatırlatırım
Neden acaba:)An itibariyle sonuncuyum