- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Iyiyiz sen nasilsin canimBidaha nasılsınız diye sormayacağım
Ben iyiyim canısı sen naılsın
Ben görmedim:/ iyiyim ben,sen nasılsın canım?
Bende iyiyim şükürIyiyiz sen nasilsin canim
Hep iyi canımcımBende iyiyim şükür
Minnaklar yürüyor mu hala arkanda ?Bende iyiyim şükür
Bugun daha yürüyüş yapmadım valla. Oyun oynuyorlar :)Minnaklar yürüyor mu hala arkanda ?
Benimikide park istedi getirdim bizden baska deli yokBugun daha yürü yapmadım valla. Oyun oynuyorlar :)
Kimse yoksa az oynasın. Ellerini korusun yeterBenimikide park istedi getirdim bizden baska deli yok
İyiyim canım sen nasılsınBidaha nasılsınız diye sormayacağım
Aynen canim evde tutmakta zorluk cekiyoruz napicak cocuklarda evdee sonra bize sariyolar enerjisi icinde patliyoKimse yoksa az oynasın. Ellerini korusun yeterdezenfektan iyi oluyor çantada
Hadi biz için neyse de çocuklar için çok zor
Bende iyiyim canımİyiyim canım sen nasılsın
Allah iyilik versin canım benimBende iyiyim canım
Benim oglan arada isyan çıkartıyor. Hep bu çinliler yüzünden diyeAynen canim evde tutmakta zorluk cekiyoruz napicak cocuklarda evdee sonra bize sariyolar enerjisi icinde patliyo
Amin cümlemizeAllah iyilik versin canım benim
2 binAmin cümlemize
Yürüyüş ne alemde. Benim daha 287
Ne ara 2 bin oldu. Sana yetişmem lazım
Ah O çinlileri zaten kuzum hakli dogru soyluyoBenim oglan arada isyan çıkartıyor. Hep bu çinliler yüzünden diye
An itibariyle 9 diyor telefon rekoruma kşmse yetişemez,nasılsa dışarı çıkcam gösteririm ben onaAmin cümlemize
Yürüyüş ne alemde. Benim daha 287
Ben aslında gececiyim baktım siz rahat durmuyorsunuz yola koyuldumNe ara 2 bin oldu. Sana yetişmem lazım
Sadece 9mu ablaAn itibariyle 9 diyor telefon rekoruma kşmse yetişemez,nasılsa dışarı çıkcam gösteririm ben ona
9 muAn itibariyle 9 diyor telefon rekoruma kşmse yetişemez,nasılsa dışarı çıkcam gösteririm ben ona