- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.875
- 60
Aynen ileride ne olacak acaba göreceğiz hep berabercene.Aynen ablacim 100var 10 var dediler bukadar artamaz yoksa buneyaaa
Çok şey yapılabilirdi de neyseee yaa..Aynen öyle ablacım yapmışken adam akıllı yapsalardı hiç bu raddeye gelmezdi.
Kurs bizim işimizz
Aynen ablacım malesefAynen ileride ne olacak acaba göreceğiz hep berabercene.
Çok şey yapılabilirdi de neyseee yaa..
KesinlikleAynen ablacım malesef
Kolay gelsin ablacım afiyet olsun şimdiden ❤Dışarı çıkmam lazım ıspanak istedi koçişimm onu pişircem bugün
Tamam ablada neden kiziyosun simdiDışarı çıkmam lazım ıspanak istedi koçişimm onu pişircem bugün
Amin canım,hepimize sağlık versin ,güzel günler görelimAllah etmesin öyle deme allah sağlıklı uzun ömürler versin hepimize inşallah sadece devir kötüleşti haliyle umutsuzluğa kapılıyor insan.
50 kere yıkayacakTamam ablada neden kiziyosun simdi
Amin inşallah cennamAmin canım,hepimize sağlık versin ,güzel günler görelim
Anladim50 kere yıkayacak
Ben mecbur olunca çıkıyorum, gönderebileceğim kimse yokEvet canim oyuzden cokta disari cikmak mantikli gelmiyo bana bak okadar ihtiyacim varki bir disari cikayim islerimi halledeyim bir degisiklik olsun bunaldim artik ama gitmiyorum
Sağol kuzumKolay gelsin ablacım afiyet olsun şimdiden ❤
Hem severim hem döverim yıkama işi var yaaa ondan yaniTamam ablada neden kiziyosun simdi
Aynen şwekercim50 kere yıkayacak
Köfte, patates neyine yetmiyormuş şekercigimSağol kuzum
Hem severim hem döverim yıkama işi var yaaa ondan yani
Aynen şwekercim
Amin inşallah cennam
Valla bilmiyomda ıspanağı canı çekti herhalde şekercimKöfte, patates neyine yetmiyormuş şekercigim
Ben iyiyim canısı sen naılsınBidaha nasılsınız diye sormayacağım
Ben görmedim:/ iyiyim ben,sen nasılsın canım?Bidaha nasılsınız diye sormayacağım