Yazık ya tarifte almadimki sana vereyim çok uzuldum şimcikÖyle demeyelim de, yazık bu şu tarif kenarda kalsın belki nana geç gelir one vereyim diyebilirsin
Yok yapacağım su böreği yapacağım 29 kat, şubata kadar yapmam lazım ki yoksa o zaman 30 olacakDoğru söyle sen börek yaptinda göstermek için yol mu yapiyon bize hiii nerden çıktı bu el açmasıiş çıkarma başımıza
Biz yumurta yarışması yaptık.Tabi sen yoktunDoğru söyle sen börek yaptinda göstermek için yol mu yapiyon bize hiii nerden çıktı bu el açmasıiş çıkarma başımıza
Evet ara öğün yarışmamız ne zamanHaftaya yapalım:)
Neydi şimdi buSiz öyle zannedin
Salata diyordunuz ona gerek var mıEvet ara öğün yarışmamız ne zaman
Labne değil dedim ya:)Neydi şimdi bu
Nevros tüm muhteşem ifadesi koyanları not al, onlara kesin yaptırHaftaya yapalım:)
Yoksaaam yoksaam benim dogumgunume hazirlikmiiiiYok yapacağım su böreği yapacağım 29 kat, şubata kadar yapmam lazım ki yoksa o zaman 30 olacak
Ağır yarışmacilar gözüksün diyorsunNevros bir el açması boreklerde yapalım yaay sonunda oylama beklerken kendi aramızda yapsak mi 6-7 kişi yapar bekli yine
Salata yapalım dedi mink şefimizSalata diyordunuz ona gerek var mı
Biz şimdi ne yapıyoruzSalata yapalım dedi mink şefimiz
Gördüm abla kaçırmışım üzüldüm
Bende bilmiyorum şefimiz ne derse oBiz şimdi ne yapıyoruz
Sen hangi kategoriyi organize edeceksinGördüm abla kaçırmışım üzüldümneyse olsundu birdahaki sefere katılırsın bende kukrisim kazanmış onuda
Benim doğum günüm4, sen8Yoksaaam yoksaam benim dogumgunume hazirlikmiiii
Yap yap mercek ilen sayarim 29 olmusmu olmamismi ona göre
Bende onu düşündüm kategoriyi görünceBiz şimdi ne yapıyoruz
İp ucu veririm bir ara sizeBende bilmiyorum şefimiz ne derse o