Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teklifleri var ama ne zaman gelirler bilemeyiz canım:)Onu biz talep etmiyoruz.Onların istemesi lazım:)Yada pınar olsu 4 hafta
Korkun minikten bam bam bam bastır minikimÖyle tarif aldım ki bak iki tane farkındaysan
Burdaydimda çok seyapamadimyaGeç geldin 11 de gelseydin
Aman Allahım bunu nasıl kaçırmış bizim kızlar goruyormusun tutmayın nevosumuBizi takip etmiyorsun bugün söyledim ya
Sarımsaklı ve sarımsaksız cacık yapacağım:)Sarımsaklıyı nane ile sarımsaksızı pul biber ile süsleyeceğimİstersen sana vereyim
Korktum kız senden ben kan görmeye dayanamamben şuraya kanımı bırakiyim de.
Pınar da da tatlı oluyor kiPınar olmazsa bakarız:)
1.olursam görürsünüzKorkun minikten bam bam bam bastır minikim
Burdaydimda çok seyapamadimya
Aman Allahım bunu nasıl kaçırmış bizim kızlar goruyormusun tutmayın nevosumu
Siz öyle zannedinPınar da da tatlı oluyor ki
Öyle demeyelim de, yazık bu şu tarif kenarda kalsın belki nana geç gelir one vereyim diyebilirsinKul hakkı günaha mı gireyim
Olsun olsun daha 1 ay var önümüzdeTeklifleri var ama ne zaman gelirler bilemeyiz canım:)Onu biz talep etmiyoruz.Onların istemesi lazım:)
Seni göreyim utandir bizi abla1.olursam görürsünüz
Nevros bir el açması boreklerde yapalım ya ay sonunda oylama beklerken kendi aramızda yapsak mi 6-7 kişi yapar bekli yinePınar olmazsa bakarız:)
İnşaallah canım. Allah gönlünüzden geçeni nasip etsinBen sizden oy istemiyom dua istiyom yarın yumurtalar toplanacak ins Allah kaliteli yimirtalar olmuştur duaniza her daim talibim
Taam taam yok öyle bi şeyKorktum kız senden ben kan görmeye dayanamam
Pınarı kk ya sokan kim kapıda bekliycemPınar olmazsa bakarız:)
Senidemi kan tutar yoksamKorktum kız senden ben kan görmeye dayanamam
Pınar iflas etmiş haberin yokmuYada pınar olsu 4 hafta
Nana bencil yapmazAma herkes fedakarlık yapıyor Nana'da yapsın
Doğru söyle sen börek yaptinda göstermek için yol mu yapiyon bize hiii nerden çıktı bu el açması iş çıkarma başımızaNevros bir el açması boreklerde yapalım ya ay sonunda oylama beklerken kendi aramızda yapsak mi 6-7 kişi yapar bekli yine
Etmesin ben 4 tane alırsam kurtulurPınar iflas etmiş haberin yokmu