noooooo dikkat ediyorum. Verdiklerimi geri alamamKilo almam lazım diyosun yani
Sanada canimHayırlı günler
hepsini deneyip karar vereceğim2oy hakkin var ama simdik ben kargo parasini karsilarsam oyun banami
Bilim sanatta benim yeğenle aynı sınıfta olabilirler mi? 4 ler tek sınıf mı acaba:)Herşey dün gibiydi senle tanıştığımızda senin kız üniversitedeydibak çocuğu olmuşta büyümüş
büyük kızında dersleride oneil sabah bizim evde koşturma var .
küçük kız hem okul +bilsem (bilim sanat okulu )o yüzden ev hareketli
İade kabul etme tabinoooooo dikkat ediyorum. Verdiklerimi geri alamam
Estağfurullah canım herkese kapımız açıkHayırlı günler, pat diye daldım ama umarım rahatsızlık vermemişimdir
Teşekkür ederimEstağfurullah canım herkese kapımız açıkİstediğin zaman dalabilirsin
Tarif yapan yok muSanada canim
Abla gelmesin Reyyan. O diyette sonra diyeti bozarEstağfurullah canım herkese kapımız açıkİstediğin zaman dalabilirsin
Arada gelsin ya kıyamamAbla gelmesin Reyyan. O diyette sonra diyeti bozar
Gidiyim miAbla gelmesin Reyyan. O diyette sonra diyeti bozar
Bir tarif istedim ama geç kalmış olmam çok muhtemel
Dükkan sahibi ben değilimGidiyim mitamam gidiyorum tamam
orda sınıf farkı oluyor benim kız 1. Sınıfta kazandı yeğenin kazandığında kaçıncı sınıftı ?Bilim sanatta benim yeğenle aynı sınıfta olabilirler mi? 4 ler tek sınıf mı acaba:)
40 2yemi bolmek lazim kackisiye verdigini bulmak icin yoksa 40 2lemi carpayimMeze canım 2 tarif alıyoruz ve 40 civarı tarif verdim ona göre seç:)
2 de kazandı canım:)orda sınıf farkı oluyor benim kız 1. Sınıfta kazandı yeğenin kazandığında kaçıncı sınıftı ?
2 ye böl canım40 2yemi bolmek lazim kackisiye verdigini bulmak icin yoksa 40 2lemi carpayim
19 gün varYokmuuuu gercekten
Kaldi kaçgun şurada
EvetMeze kategorisi mi simdi beybisi