- 24 Mart 2020
- 9.906
- 35.588
- 32
E kitap uygulamaları üzerine konuşmuştukAaa evet doğru. Hatta bi fikir alışverişi yapmıştık demi kitaplarla ilgili
sağlık olsun abla gerisi hal olurKesinlikle zaman geçiyor işte,evlendi çocuğu bile oldu sanki dün gibi herşey.
Senin evi tahmin ediyorum canısı sürekli bir harekektlik vardır.
Canları sağolsun yeterki .
TabikiiiAma bende güzel yaptim pehhhh
Bir anda kendimi burda buldum. Daha acemiyim. Ama seninki de muhteşemm. Ne marifetlisiniz maşallahAma bende güzel yaptim pehhhh
Anlayabiliyorum seni bende burda bulmustum kendimiBir anda kendimi burda buldum. Daha acemiyim. Ama seninki de muhteşemm. Ne marifetlisiniz maşallahellerine sağlık
Evet epeydir rastlaşmadık sanki. Benim güzel gidiyorE kitap uygulamaları üzerine konuşmuştukson kitapta takılı kaldım yaa utanıyorum o başlığa gitmeye artık başka kitaba daha başladım bari o bitsin diye. Senin nasıl gidiyor
Yaptıklarınızı bana gönderin ben bir tadayım güzel mi söylerimAma bende güzel yaptim pehhhh
Merak etme ben seni güzel bir yere etiketleyeceğim. Biraz zamanı var ama :)E kitap uygulamaları üzerine konuşmuştukson kitapta takılı kaldım yaa utanıyorum o başlığa gitmeye artık başka kitaba daha başladım bari o bitsin diye. Senin nasıl gidiyor
-DUYURU-Konya deyince şu replik geliyor aklıma
Test edip oynaylicam diyosun ozaman kapida ödemeli olsun dimeeeeYaptıklarınızı bana gönderin ben bir tadayım güzel mi söylerim
Meze canım 2 tarif alıyoruz ve 40 civarı tarif verdim ona göre seç:)Iste geldim burdayimnoluyor simdi nerde kaldik bebisim
Kilo almam lazım diyosun yaniYaptıklarınızı bana gönderin ben bir tadayım güzel mi söylerim
Test edip oynaylicam diyosun ozaman kapida ödemeli olsun dimeeee
40 tane farklı meze tarifi varmış ve benim aklıma gelen sadece mercimek köftesi ve çiğ köfteMeze canım 2 tarif alıyoruz ve 40 civarı tarif verdim ona göre seç:)
2oy hakkin var ama simdik ben kargo parasini karsilarsam oyun banamiKarşı ödemeli gönderirsen 10 üzerinden 3 puan kırıyorum
noooooo dikkat ediyorum. Verdiklerimi geri alamamKilo almam lazım diyosun yani
Hayırlı günler, pat diye daldım ama umarım rahatsızlık vermemişimdirHayırlı günler