Tamam, ama arabam küçük en başla 5 kişi daha sıkışırızGeçerken benide alsan
Konya'dan geçmiyoruzDuydunuzmuuuuuu ne dediiii nanaaam boşuna beni almadan gitmeyin kapı duvar
Ciğerimin köşesiiii
Geciriverin gariiiiim bir gonyali unutulur muKonya'dan geçmiyoruz
Hazırlanıyorum kiiiİnşaallah olur.
Sübnimal mesaj verdim aslındaSınava hazırlanılacak diyorum
Hemde en kokoşundanGeciriverin gariiiiim bir gonyali unutulur mu
İnşaallah canım Allah gönlünüze göre versinHazırlanıyorum kiiibende hayata karışıp hep yardım kuruluşlarına gönüllü olacağım. Artık böyle yaşamaya karar verdim , Annemlede anlaştık
Aynennn yoksa bensiz naparsiniz oralardaHemde en kokoşundan
Ben sana takviye atarım arabaya Ejderha bağlarızTamam, ama arabam küçük en başla 5 kişi daha sıkışırız
Arabamı mefta etme başkasını alamam en azı olmuş 65 bin 2.ellerinBen sana takviye atarım arabaya Ejderha bağlarız
Aynı şehirdeyiz mutlaka alır
Ejderham eğitimli bir keremArabamı mefta etme başkasını alamam en azı olmuş 65 bin 2.ellerin
Ateş çıkarıyor muEjderham eğitimli bir kerem
Çıkarıyor mübarek doğalgaz rafinerisi gibiAteş çıkarıyor mu
Güme gitmeyelimÇıkarıyor mübarek doğalgaz rafinerisi gibiSöyleriz çıkarmaz araba benzini mazotu mazallah
Yok... sıkı sıkı tembihlerizGüme gitmeyelim
Bunu öğrendiğim iyi oldu yazarım katılacagım zaman inşallah sanırım tarıfler cakışmasın dıye bu kural herhaldeMerhaba
Teşekkür ederiz.
Tarifi yapmadan önce bana yazmanız gerekiyor.Bana sorulmadan yapılanları kabul etmiyoruz.Bilgilendirme yapmak istedim:)
Evet öyleBunu öğrendiğim iyi oldu yazarım katılacagım zaman inşallah sanırım tarıfler cakışmasın dıye bu kural herhalde
Benim bildiklerimi arkadaşlar coooktan yazmıstır dıye düşünüyorum ama bıraz daha dusunup yarına kadar yazayım sıze kısmet belkide soyleyen olmamıstır bana kalır katılırımEvet öyle
Bu kategori kolay aslında düşünebilirsiniz:)