Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz içiçeeee oturcaz soba etrafında virus olma olasiligini unutupAman gidin zaten beni satışa koydun
Bizim evimiz küçük zaten
Sobamizda yok
Özledim beee hemşom, millet nasıl korkmuyor Benimde canım çekiyor ama korkuda var, ama millet sırada yarışı iskender dışarı yarısı covidMillet sırada hala
Oraya yakındı 2 sene önce geldim ulu caminin orda bir restoranda kuyruk vardı ben bekleyemem dedim eşim tepeye bir yere götürdüUlucaminin yanındaki mi
En az 20 kişi sığar bir sürü döşekte varBen sığmam mı
Ozlenmez mi hemşom Biraz daha sıkacağız dışımızı napalim,o kadar umursamaz olmak da iyi değil, millet bir acayipÖzledim beee hemşom, millet nasıl korkmuyor Benimde canım çekiyor ama korkuda var, ama millet sırada yarışı iskender dışarı yarısı covid
Sıra olan yer meşhur iskender, biraz kazık ama meşhurOraya yakındı 2 sene önce geldim ulu caminin orda bir restoranda kuyruk vardı ben bekleyemem dedim eşim tepeye bir yere götürdü
Meshurlugu fiyatından malum.Sıra olan yer meşhur iskender, biraz kazık ama meşhur
Evet biraz kazikSıra olan yer meşhur iskender, biraz kazık ama meşhur
nasip olmadı artıkSıra olan yer meşhur iskender, biraz kazık ama meşhur
Sen zahmet etme ben kestireyim sana buradan biletTamam biletimi alıyorumAnneciğinin ellerinden öpüyorum
Bende gelebilirmiyimEn az 20 kişi sığar bir sürü döşekte var
Şensiz gelirlerse kabul etmemBende gelebilirmiyim
Aynı şehirdeyiz mutlaka alırGeçerken benide alsan
Bursadan başka yerde yaşayamam ki
Duydunuzmuuuuuu ne dediiii nanaaam boşuna beni almadan gitmeyin kapı duvarŞensiz gelirlerse kabul etmem