Gidelim HemşomGerçekten miben çok seviyorum hem çocukluğumu anımsarım annem babam termale giderlerdi üzerinde dumanı olan dondurma isterdim ordan alırdı bana ciddi ciddi üzerinden duman çıkardı
gidelim hemşom Koza hanı ordan baharat satan dükkanları alt üs edelimiskenderde yeriz
bursalılar nayif insanlar ben çok severim hemşom yurdumun her insanı çok iyidir ama ben Bursa’nın o kibar insanın çok severimyettim hemşom
İnşaallahKeske bende görsem guzel turkiyemin guzel sehirlerini cok istiyorum cokkk param olsun hemen gezicem
amanin hemen gelirimOzaman özele gel konum atimmm sanada ejdarhana mekan acayim anca sıgar bahceye
KeşkeGidelim çok seversin
benim büyük kızda çok seviyor
Evlatlar kaç yaşındaGidelim çok seversin
benim büyük kızda çok seviyor
Genç kızı varEvlatlar kaç yaşında
Valla yedim güzel olmuştuÇiğ köfte de yenir ama
Mama ne yaptınMisafirlerim çok bugün çıkın çıkın gelin
MaşallahGenç kızı var
Biz tepede bir yerde İskender yedik ortam çok güzeldiGidelim Hemşom
Benimde tanıdıklarım var çok iyi insanlar
Buradakiler zaten öyle
Ne güzel canımBiz tepede bir yerde İskender yedik ortam çok güzeldiçıkımadan önece hanım efendi dedi bana döndüm küçük hanıma şeker vereceğim ama siz verirseniz daha uygun olurdu dedi nasıl ince bir düşünce nasıl bir kibarlık çok hoşuma gitti
Ejderhamı gönderiyordum sen geldinNana kaç saattir ortada yok, başına ne geldi bu kızın diye soran eden yok
Dünkü salatalarMama ne yaptın
Tariflere karıştın sandimNana kaç saattir ortada yok, başına ne geldi bu kızın diye soran eden yok
MaşallahDünkü salatalar
Icli kofte,haydari,cacik,sakşuka