Bizde gelekUlu ortami
Özelden atUlu ortami
Aramızda Bursalı çokAyyy Bursa yıda çok severimmmm yaaaa
BendeeeeeAyyy Bursa yıda çok severimmmm yaaaa
Bizde malatyaliyiz artikAramızda Bursalı çokTek Malatyalıydım artık tek değilim
Bizde malatyaliyiz artik
Gerçekten miAramızda Bursalı çokTek Malatyalıydım artık tek değilim
Keske bende görsem guzel turkiyemin guzel sehirlerini cok istiyorum cokkk param olsun hemen gezicem
Bursalı bir komşumuz vardı.Malatya küçük Bursa derdiGörmedim ne kadar doğru bilmem
Allah iyilik versin canımİyidir canım sağol
Yok,tenhaya gelUlu ortami
Ayyyyy nedeeee güzel anlattinnnnGerçekten miben çok seviyorum hem çocukluğumu anımsarım annem babam termale giderlerdi üzerinde dumanı olan dondurma isterdim ordan alırdı bana ciddi ciddi üzerinden duman çıkardı
gidelim hemşom Koza hanı ordan baharat satan dükkanları alt üs edelimiskenderde yeriz
bursalılar nayif insanlar ben çok severim hemşom yurdumun her insanı çok iyidir ama ben Bursa’nın o kibar insanın çok severimyettim hemşom
Vaay Bursa sevenler dernegiGerçekten miben çok seviyorum hem çocukluğumu anımsarım annem babam termale giderlerdi üzerinde dumanı olan dondurma isterdim ordan alırdı bana ciddi ciddi üzerinden duman çıkardı
gidelim hemşom Koza hanı ordan baharat satan dükkanları alt üs edelimiskenderde yeriz
bursalılar nayif insanlar ben çok severim hemşom yurdumun her insanı çok iyidir ama ben Bursa’nın o kibar insanın çok severimyettim hemşom
Ben çok seviyorum nerde yaşarsın deseler Bursa’da yaşarım derim gözüm kapalıAyyyyy nedeeee güzel anlattinnnn
Ozaman özele gel konum atimmm sanada ejdarhana mekan acayim anca sıgar bahceyeBen çok seviyorum nerde yaşarsın deseler Bursa’da yaşarım derim gözüm kapalı
Gidelim çok seversin
Bursalı bir komşumuz vardı.Malatya küçük Bursa derdiGörmedim ne kadar doğru bilmem