En kötü parfüm hangisi sizce??

katilirim Boucheron u ben de sevmezdim. Bir de Tresor vardi, annem kullanmisti, onun kullandigi her parfume bayilirim bu Tresor haric..

Bir de cogu erkekten duydugum nefret edilen Loulou...

dolce gabbana light blue yu kullandıktan sonra suft musk'dan nefret ettim :) su an sıktım da bileğime onu... kesesim geldi vallahi :bbo:

ünide okurken oda arkadaşım guccı rush ı kullanıyordu,resmen içimi bulandırıyordu,sinüslerim tıkanıyordu.ben böyle ağır we iğrenç parfüm koklamadım walla...

al bendende o kadarr,
başım tutuyoo , ağrıkesiciyle kurtarıyorumm o kadar ağır yanii,insan nefessiz kalıyorr.

hypnotic poison

bu nasil bi koku böyle
midemi bulandiriyor, cok agir ve de kalici...

ben yanından geçerken meyve şişesi gibi kokan bayanlardan hiç hoşlanmıyorum parfüm olarak ne kullanıyorlar onlara sormak lazım

bende yogun çiçeksi ve meyveli kokuları pek sevmiyorum, illa vanilya olacak biraz kadınsı olacak

rush,coco,nadrigo ben hayatımda bu kadar iğrenç parfümler görmedim.kokuları çok ağırrr ve kusasım gelio bu kokuları duyuncaakannehir

valla ben çok beğeniyorum tenime çok iyi uydu herkes çok beğeniyor. tenden tene farkedebilir kokular

valla kızlar kenzo flover başı çeker nasıl kötü kokar bir parfümm yazarken sanki kokusu geldi burnumaa((((( bide ck eupharıa çok kötü benim midemi bulandırdı...sexy 212 ....angel....daha var ama şimdi aklıma gelen beni bayıltan parfümler bunlarr..

guccy rush gerçekten çok kötü.kenzo,avondan musk,caldion bir ara herkeste vardı.lacoste pink ve avonun timeless çok kötüüü.

chanelin klasik kokusu coooooook agır basımı agrıtıyor kesinlikle kullanmicam bidaha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…