En kötü parfüm hangisi sizce??

chanel kokuları
angel
gucci rush
amor amor
hypnotic poison
ve çok ağır meyveli kokuları sevmiyorum

Son düzenleme:
Anamm bidee şu angele
encıl encıl çokk güzel kokuyorr demiyorlarmıı
bende dedimm bu encılde neymişş amann bir baktımm
bizim angelmişşşşşşşşş
bunuu beğeniyorr bir arkadaşımm kocasıı ondann almamışş diyee kızmış

adını hatırlamıyorum baya eskidendi zaten kullanmadım ama nerde görsem tanırı m ve asla almam lmaz:

birde şekerli meyveli kokular hiç hoşuma gitmiyor sanki reçel kavanozuna düşmüş gibi :)

bende avon bond gırl kullandım
koku sanırım tenıme uymadı bugüne kadar kullandığım ve aldığım
en kötü ve en çabuk uçan kokuydu

ünide okurken oda arkadaşım guccı rush ı kullanıyordu,resmen içimi bulandırıyordu,sinüslerim tıkanıyordu.ben böyle ağır we iğrenç parfüm koklamadım walla...

o ne kötü koku öyle chanel 5,lancome tresor, cabotine, burberry wekend, beliisma, cacharel lou lou bunlar çok ağır ve mide bulandırıcı kokular

burberry her çeşidi varoş kokusu okadar iğrenç ki hala yanımdan bi bayan gecse burnumu tıkarım bu kokuyu duydukça öğğğğkafamçokkarıştı

viva cappio ve bellissima bana hep düğünleri hatırlatır cocuklugumda etrafımdakiler hep onları kullanıp düğüne giderlerdi şimdi beğeniyormyum hayır
ama bellisimanın mavisini cok beğenmiştim glorya kullanmıştım çok agır bir kokuydu ama nedense yanımdakiler cok beğenirdi

Chanel 5 pek beğenilmemiş, ama şunu söylemeliyim ki chanel no 5 çok çok eski bir kokudur, Marliyn Monroe kullanmıştır o kadar eski yani.. O zamanki moda ile şimdiki zaman çok farklı. O Kuşağa ait olanlar yaşlandıkça parfüm de yaşlı kesime hitap eder oldu oysa bir zamanlar o genç kadın kokusuydu...Beğeniler zamanla değişti Chanel no 5 gençlere hitap etmiyor bu doğru beğenmemekte haklısınız ama zamanında klasik olmuş bir koku olduğundan ben saygı duyuyorum

Angel midemi bulandırıyor - herkes gibi -

Ama hayatımda kokladığım ennnn berbat koku Diesel Green di.. Allah'tan artık satılmıyor. Dükkanda denemiştim ve parfüm olduğuna emin olamadım bozuk değil di mi diye de sormuştum satıcı kıza kusmamak için kendimi zor tutarken :))

Boucheron - Boucheron da çok berbat bir koku.

Estee Lauder Pleasures kesinlikle berbat ötesi... Aslında ıntuition hariç hiçbir EL. kokusunu bünyem kaldırmiyor.

Poisonun bütün çeşitleri bende berbat ötesi duruyor.

Elizabeth Arden - Sunflowers

Dior Dune aşırı ağır.

Belissimo / rebul vs. bunları kokudan saymıyorum bile...

Boucheron - Boucheron bu kokuyu bende hiç begenmiyorum annem cok begendi ona vermiştim onda güzel duruyor,tenden tene değişiyor sanırım kokular, insanın kendinde sevemedigi koku baskasında iyi durabiliyor...boucheron şişesi cok hoş yüzükten ilham almışlarzemuszemus

benim de annem kullanırdı ne tesadüf
evet şişesinin tasarımı özellikle o ilk çıktığı zamanlarda baya sükse yapmıştı..
Ve haklısın, koku meselesi kesinlikle çok göreceli, hatta beyaz ten / esmer ten diye bir ayrım bile var sonuçta.. Ben beğenmediklerimi bana yakışmadığı için beğenmedim - Diesel hariç ama o kokunun kimsede güzel durabileceğine inanmıyorum :)))

Örneğin Gucci rush ı beğenmeğen çok kimse var ama bende o kadar kötü durmuyor, satın alacak kadar da beğenmedim ama çokta berbat bir koku değil bence.. Kayınvalidem kırmızı olanında kullanır bu arada aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3

Noa ve Naomi Campbell,herkezin çok övdüğü bu 2 parfümü geçen gün gidip hevesli hevesli koklamıştım ama ikisinide hiç beğenmedim.Biara acaba kadın yanlış parfümü mü sıktı diye bile düşündürttü.

Naomi Campell in bir cok cesidi var yalniz degisik tarzdadir hepsi canim senin kokladigin hangisi bilmiyorum.Noa ise hafiftir ve cicek kokusudur.Tabii ben orjinallerinden söz ediyorum cünkü burdaki arkadaslardan bazilari dolum parfümlerden deneyip öyle yorum yapiyorlar ama dedigim gibi naomi nin birkac cesidi var bir tanesini mutlaka begenirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…