Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrakyollariiltihabi sitenin keşfedilmemiş cevheri bence, yazılarını okurken kafamda canladırıyorum yazdığı şeyleri bazen feci gülüyorum. Blog açsın her gün okurum, sitedeki en iyi mizahçı bence. Kendi yaratıp yazıyor bu cümleleri ordan burdan alıp, komiklikleri yapmıyor seviyorum yea.
Kesinlikle oyle..bigun hic unutmam, bdvde acınası bi konuda birden yorumuna denk geldim..hazırlıksız yakalandım yeminlen..tukurugum nefes boruma kactı gulerken yarım saat kendime gelemedim..ciddi ciddi boguluyodum yav..
Benmillan EnHarbiKiz Bibibella sizin hanginize versem karar veremedim harbi neyse sana oy vermiştim zaten seni komiklerden atıyorum geriye 2 kişi kaldı kim daha komik buluyor kendini
valla şu an için 1-0 öndesin bibi millandan atak bekliyorum oyum sana geliyor yavaştan
Millan gelme git kış kış 1 oy 1 oydurvalla şu an için 1-0 öndesin bibi millandan atak bekliyorum oyum sana geliyor yavaştan
Vayy çok şairane yazmışsın bayıldım kuzum gel bdv ye ekşınlı konu var koşGece gece yaparız muhabbetimizi, iki vampirella başka ne zaman konuşabilir ki? Bibibella
Ay acaba hangisi hemen koşuyorum.Vayy çok şairane yazmışsın bayıldım kuzum gel bdv ye ekşınlı konu var koş
❤ :)))))millan ın yorumlarına rastlayınca gülüyorum valla :) o yüzden reyimi Millan reisten yana kullanıyorum.
Oyum Bibibella ya tabikide
Ben tabiki dimi3 kişi arasında kadım