Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrakyollariiltihabi sitenin keşfedilmemiş cevheri bence, yazılarını okurken kafamda canladırıyorum yazdığı şeyleri bazen feci gülüyorum. Blog açsın her gün okurum, sitedeki en iyi mizahçı bence. Kendi yaratıp yazıyor bu cümleleri ordan burdan alıp, komiklikleri yapmıyor seviyorum yea.
Kesinlikle oyle..bigun hic unutmam, bdvde acınası bi konuda birden yorumuna denk geldim..hazırlıksız yakalandım yeminlen..tukurugum nefes boruma kactı gulerken yarım saat kendime gelemedim..ciddi ciddi boguluyodum yav..
Benmillan
EnHarbiKiz
Bibibella sizin hanginize versem karar veremedim
harbi neyse sana oy vermiştim zaten seni komiklerden atıyorum geriye 2 kişi kaldı kim daha komik buluyor kendini
![]()
valla şu an için 1-0 öndesin bibi millandan atak bekliyorum oyum sana geliyor yavaştan
Millan gelme git kış kışvalla şu an için 1-0 öndesin bibi millandan atak bekliyorum oyum sana geliyor yavaştan![]()
Vayy çok şairane yazmışsın bayıldım kuzumGece gece yaparız muhabbetimizi, iki vampirella başka ne zaman konuşabilir ki?Bibibella
![]()
Ay acaba hangisi hemen koşuyorum.Vayy çok şairane yazmışsın bayıldım kuzumgel bdv ye ekşınlı konu var koş
![]()
❤ :)))))millan ın yorumlarına rastlayınca gülüyorum valla :) o yüzden reyimi Millan reisten yana kullanıyorum.