- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh canimm senin o oy veren tatlış parmaklarını yerimmm
Ah ah topiğin dili olsada konuşşsaBibi harbi ve cogni arasında kaldım ama topik farkı ile bibiyi sectim
Ah ah topiğin dili olsada konuşşsa
He sorma arada benim imzamı siliyor bişeler yapıyor işte takmış banaBibi imzani kaz en silmiş
He sorma arada benim imzamı siliyor bişeler yapıyor işte takmış bana
Yok olmadıNevreste burda da mı hiç aday gösteren olmadı beni ya halbuki ne kadar da komik bir kız
Kız her anketin altına yazıcakmısım böylrNevreste burda da mı hiç aday gösteren olmadı beni ya halbuki ne kadar da komik bir kız
Yok olmadı
Kız her anketin altına yazıcakmısım böylr
Kinlendim hırslandım seneye özel hoca tutup hazırlancam cimcime harbi ve senden özel ders alayım bari
Ben en iyisi kaçayımKız her anketin altına yazıcakmısım böylr
Ben 5 senedir üyeyim anca bikaç ankette çıkmışım çok çalışmam lazım çokKinlendim hırslandım seneye özel hoca tutup hazırlancam cimcime harbi ve senden özel ders alayım bari
doğum yaptiktan sonra harbiyi araki bulasinizKinlendim hırslandım seneye özel hoca tutup hazırlancam cimcime harbi ve senden özel ders alayım bari
Ben en iyisi kaçayım
Ben 5 senedir üyeyim anca bikaç ankette çıkmışım çok çalışmam lazım çok
Tamam benim için sakıncası yokPink strap a sararım o zaman
Seneye 20kişilik anket acılırsa girerim belki diyom ya halbuki de komiğimdir yani bana kadar komikmişsem demekki