- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.998
- 798
- 43
Ahahaha yok o ayaklarım3kilo bi klo nereye gittiListede yok ama ayaklarım2kilo da ( doğru yazdım umarım) beni güldürüyor yorumlarında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha yok o ayaklarım3kilo bi klo nereye gittiListede yok ama ayaklarım2kilo da ( doğru yazdım umarım) beni güldürüyor yorumlarında.
Ahahaha yok o ayaklarım3kilo bi klo nereye gitti
Olabilir diyettedir belki bu demek oluyorki komik üye benim:) çok güldürdün beni. Nedense aklımda oyle kalmış. Diyette gider belki. :)
O ayaklar 3 kilo degilmiydi yav?Listede yok ama ayaklarım2kilo da ( doğru yazdım umarım) beni güldürüyor yorumlarında.
robotum ben bir süredir forumda olmadığım için enlere katılmak istemedim, ama nevoşum beni buradan kaldırmayı unutmuş dediğin gibi önemli olan gönüllerin birincisi olmak sefiyorum seni
Ayyyy teşekkür ederim bende sana karşı boş değilim acayip tav oluyorum sana heeeyBenim hayran olduğum üye @bide bele cek
Cansın can :) seni çok seviyorum :)Ayyyy teşekkür ederim bende sana karşı boş değilim acayip tav oluyorum sana heeey
Bende bendeeeeCansın can :) seni çok seviyorum :)
Ahah teşekkür ederimm
Reca ederimAhah teşekkür ederimm