En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?

En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    271

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

yahu arkadaş benim nerem komik hani neşeli deseniz anlarım da ben komik değilim uleeeennn değilim :47:
kim gösterdi buraya beni aday çıksın dışarı :41: :9::9:

En uslanmaz /yaramaz anketinedkei oyumda buradakiyle aynı hakeden kazansın :1:

Denk geldiği için okumuş olduğum en fazla üç beş yorumuna rağmen;

Bence sadece kk da değil, genel olarak da "kesinlikle bu konuda çok özel bir yeteneğe sahip" diye düşündüğüm ve aynı zamanda birikimli ve zeki bir insan olduğu kanaatine kapıldığım bir üyeye ve gerçekten keyifle veriyorum oyumu... Harikasınız ...

Oyum,Karyatid'e...Ona oyumu ilk gun hic dusunmeden vermistim.Lakin yukaridaki yorumu okuyunca , iki kelam yazmadan sadece oy kullanmanin bu kabiliyete ve essiz hayal gucune haksizlik oldugunu dusundum.

Oyum,Karyatid'e...Ona oyumu ilk gun hic dusunmeden vermistim.Lakin yukaridaki yorumu okuyunca , iki kelam yazmadan sadece oy kullanmanin bu kabiliyete ve essiz hayal gucune haksizlik oldugunu dusundum.

Bazı şeyleri kelimelere sığdırmak zordur ve bazen söylenmemiş şeyler söylenenlerden çok daha fazla şey anlatır.

Eminim ki, oyunuzu vermenize sebep olan nedenlerin geçerliliği, sizde çok daha fazlasıyla mevcuttur zaten ve böylesi de ayrı bir hoşluk katmış diye düşündüm.

tabiki o bir tatlı o bir şeker bir cimcime o bir komik veeee tabiki özlem

Bazı şeyleri kelimelere sığdırmak zordur ve bazen söylenmemiş şeyler söylenenlerden çok daha fazla şey anlatır.

Eminim ki, oyunuzu vermenize sebep olan nedenlerin geçerliliği, sizde çok daha fazlasıyla mevcuttur zaten ve böylesi de ayrı bir hoşluk katmış diye düşündüm.

Anladim:34:
Tesekkurler ...

carrie :1: ...ne zaman onu görsem en azından bir gülümseme oluyor bende,avatarına gülüyorum,imzasına gülüyorum :1: ve enler başlığında ilk ve tek yorumum yine carrie ile ilgili oldu :9:

Günaydın kızlar,

YAŞIYORUMMMMMMMMMMMMMMM :9::9::9::9::9:
Çok mutluyum dünya yerli yerinde :119::119::119::119::119::119::119:

Kimler inanıyordu maya takvimine bulmak lazım, bugün eğlencenin doruğuna çıkmak için :52:

Son düzenleme:
Back