- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Yapıp buraya mı yüklüyoruz acaba ben de kazandibi yapmıştım katılabilir miyim yarışmayaMerhabalar Şubat ayı için yarışma olacak mı ben aranıza yeni katıldım da merak ediyorum hevesliyim bu konudaNevreste
Tuzlu olur heraldeÖyle tabi gurbette geçiyor ömrümüzün bir kısmı
Ne diyorsun yarın için ipucu var mı komşu
İlk 2 tarifin birinin bana ait olmasıFarkı nedir diğer yarışmalardan sana göre ?
E magnoliadan sıra gelmiyor ki o garibime.Sütlaç iki defa birinci olmalı
Sende yeniden katılmak ister misinHadi bakalım o zaman,iyi olan kazansın
Geçmiş olsun. Allah kurtarsın. O illete eşimde düştüDün çok kötü bir şey yaptım
Nihat Doğan'ın Antidepresan yorumunu dinledim
İki gündür kafamda söylüyor
Biliyorum yaNevoş bizim komşu o
Artık kurtuluyorsunuz Magnolia danE magnoliadan sıra gelmiyor ki o garibime.
Af çıkmış. Tam da boncuktan kuşlu anahtarlık yapmaya başlamıştım kiiiiiiiiiiğğğğğAaa biz seni şubat ayında bekliyorduk
Nasıl geçerGeçmiş olsun. Allah kurtarsın. O illete eşimde düştü
VE SENDENArtık kurtuluyorsunuz Magnolia dan
Hoş geldinAf çıkmış. Tam da boncuktan kuşlu anahtarlık yapmaya başlamıştım kiiiiiiiiiiğğğğğ
Ohho şimdi anlaşıldı sebebiTuzlu olur heraldeaklıma gelenler, tavuk, kış sebzeleri yada meze bilemiyorum komşu
İlk 2 tarifin birinin bana ait olması
GeçmezNasıl geçer
Eşine sabır diliyorumGeçmez
Ay, bide oğlu olmuş. 2. Nihat Doğan geliyor diyordu
O halinden memnun görünüyorEşine sabır diliyorum
Ama sen yanlış tarif seçiyorsun ve sunumu araştırma yapmadan klasik sunum yapıyorsunYa komşu sonlarda olmaktan gına geldi de kendimce farklı şeyler deniyorum işte böyleyeni bir sayfa açmak gibi olsun hani aranıza yeni katılıyormuşum gibi heyecan arıyorum yani C A N O
Sende az değilsin hadi haditüm popüler tariflerden haberiniz var
Fasulye olan benmişim gibi pudingi bana bıraktılarE herhalde haberimiz var, bu ikinci sütlü tatlı yarışmam. Hatta ilk onu istedim sanki alabilecekmişim gibi. MASUM.