Acaba ne olacak yeni kategori, senin tahminin var mı?Yarın popüler bir tarif alman gerekli komşum. Sunumda hallolur illaki
Popüler olmayınca mükemmel yapsan da zor oluyor
Geçmiş yarışmaları araştır. İlk sıralarda hangi tarifler iyi oy almış onlara bak. Biraz fikir oluyorYa sanırım benim popüler anlayışım farklı zaten zaman olarak da yetişemiyorum ya alarm kurayım artık gerçekten
Tuzlu olur heralde. Meze olabilir, kış sebzeleri, tavuk yemekleriAcaba ne olacak yeni kategori, senin tahminin var mı?
Ben de kış sebzeleri veya tavuk yemekleri diye tahmin etmiştim.Tuzlu olur heralde. Meze olabilir, kış sebzeleri, tavuk yemekleri
1 sene oldu yapmayalıBen de kış sebzeleri veya tavuk yemekleri diye tahmin etmiştim.
İbiza senin miydi vay hayın. Demek2.bildirim gidince yakaladın beni, az uzaklaş 4.lüğümü tehlikeye atma
Seni köfte seniiiiiiiiiiiiiiGeçmiş yarışmaları araştır. İlk sıralarda hangi tarifler iyi oy almış onlara bak. Biraz fikir oluyor
Sende az değilsin hadi hadiSeni köfte seniiiiiiiiiiiiii
İkisi de fasülye adayıŞu magnolia ve sütlacı atın artık listeden, yetkililere sesleniyorum.
E herhalde haberimiz var, bu ikinci sütlü tatlı yarışmam. Hatta ilk onu istedim sanki alabilecekmişim gibi. MASUM.Sende az değilsin hadi haditüm popüler tariflerden haberiniz var
Öyle tabi gurbette geçiyor ömrümüzün bir kısmıOyyy maşallah büyümüş prenses. Tatildesiniz tabi, değerlendirin.
Bizde iyiyiz şükür. Ekmek nerde, biz orda.
Ay çok mantıklı çok teşekkür ediyorumGeçmiş yarışmaları araştır. İlk sıralarda hangi tarifler iyi oy almış onlara bak. Biraz fikir oluyor
Farkı nedir diğer yarışmalardan sana göre ?Hiç bu kadar stresli olmamıştı
Yarın akşam başlarızMerhabalar Şubat ayı için yarışma olacak mı ben aranıza yeni katıldım da merak ediyorum hevesliyim bu konudaNevreste
Aaa biz seni şubat ayında bekliyordukAcaba oyumu kime versem
Birinci olmasıFarkı nedir diğer yarışmalardan sana göre ?
Sütlaç iki defa birinci olmalıŞu magnolia ve sütlacı atın artık listeden, yetkililere sesleniyorum.
Nevoş bizim komşu oYarın akşam başlarız
Aramıza hoş geldiniz