- 2 Aralık 2015
- 31.457
- 104.978
Nasıl geçer
Dün nette yorumları okuyunca ben de meraktan dinledim. Bayağı içli içli söylemiş, duygulanmamak elde değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geçer
Kendine de tarif ayırmalısın nevoşFasulye olan benmişim gibi pudingi bana bıraktılar
Çok fena yaDün nette yorumları okuyunca ben de meraktan dinledim. Bayağı içli içli söylemiş, duygulanmamak elde değil
Ayırmıştım birine verdimKendine de tarif ayırmalısın nevoş
Yoksa yine kalmaz
Vicdan yapıyorsunAyırmıştım birine verdim
Neyi ayırtmıştın?Ayırmıştım birine verdim
Bu ay vermeyeceğimVicdan yapıyorsun
SöylememNeyi ayırtmıştın?
Sakatat falan mı ismi. Cazip bişey seç lütfenBu ay vermeyeceğim
Ama aklımdakiler birinci olmaz
Magnolia mı yoksaSöylemem
Sen niye yazmıyorsun hiç kayboldun gittinOcak ayı da bu oylama da bitmedi, yetti artık bit ulaaaaaagggggnnnnn
Evet magnolyaymis sen üzülme diye vazgeçmiş canomMagnolia mı yoksa
Kalbim inerEvet magnolyaymis sen üzülme diye vazgeçmiş canom
Bıktım bu oylamadan girip görmeyeyim çabuk bitsin diyorum bitmiyooSen niye yazmıyorsun hiç kayboldun gittin
Ayy hoş buldum hoş buldum çok heyecanlıyım inşallah beğenilir yaptıklarımYarın akşam başlarız
Aramıza hoş geldiniz
Ama ama ama sen hamile misin yahuu ne kadaann güzel bir haber buu hayırlı olsunnYapıp buraya mı yüklüyoruz acaba ben de kazandibi yapmıştım katılabilir miyim yarışmaya
Hmm tamam komşu aklımda olsun bunlar çok teşekkür ediyorumTuzlu olur heralde aklıma gelenler, tavuk, kış sebzeleri yada meze bilemiyorum komşu
İlk 2 tarifin birinin bana ait olması
Yok değil ama ilklere giren tarifler değilSakatat falan mı ismi. Cazip bişey seç lütfen
Sana söyleyemedi işte napsinKalbim iner
Niye bozdun kadın kandırıyordumYok değil ama ilklere giren tarifler değil
Yok onu bir arkadaş ilk kaptıMagnolia mı yoksa