- 8 Haziran 2013
- 56.117
- 149.022
Çin böreği falan işte
İstediğiniz börek olsun
Börek sözümü de tuttum. Ispanaklı Boşnak böreği yaptım. İşkembeli olmasa da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çin böreği falan işte
Ellerine sağlık bebeyim mükemmel ama bu Canolar için sıradan bi aktivite, yarışma için bir challenge bekliyoruzEki Görüntüle 3200186 Eki Görüntüle 3200188 Eki Görüntüle 3200190
İstediğiniz börek olsun
Sağol şekerimEllerine sağlık bebeyim mükemmel ama bu Canolar için sıradan bi aktivite, yarışma için bir challenge bekliyoruz
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 3200186 Eki Görüntüle 3200188 Eki Görüntüle 3200190
İstediğiniz börek olsun
Sağol nevoşumEllerine sağlık canım
Komşum hayırdırMerhabalar Şubat ayı için yarışma olacak mı ben aranıza yeni katıldım da merak ediyorum hevesliyim bu konuda Nevreste
Hoş geldin 20 haftalık olmuşsunuzAcaba oyumu kime versem
2.bildirim gidince yakaladın beni, az uzaklaş 4.lüğümü tehlikeye atmaAcaba oyumu kime versem
Aaa fake hesaptan yazdım sanıyordum tühKomşum hayırdır
Nasılsın komşum. Urfa'da havalar nasılAaa fake hesaptan yazdım sanıyordum tüh
Bir an nick benzeri mi yoksa diye profiline girdimAaa fake hesaptan yazdım sanıyordum tüh
Şükür iyiyim şu an eşimin ailesinin yanındayız yarın dönüyoruz inşallah Urfa ya. Bebiş baya ergen triplerinde ya sorma 16 aylık oldu kendisiNasılsın komşum. Urfa'da havalar nasıl
Bebiş büyüdü mü?
Yarın popüler bir tarif alman gerekli komşum. Sunumda hallolur illakiYa komşu sonlarda olmaktan gına geldi de kendimce farklı şeyler deniyorum işte böyle yeni bir sayfa açmak gibi olsun hani aranıza yeni katılıyormuşum gibi heyecan arıyorum yani C A N O
Benim ben panik yokBir an nick benzeri mi yoksa diye profiline girdim
Ya sanırım benim popüler anlayışım farklı zaten zaman olarak da yetişemiyorum ya alarm kurayım artık gerçektenYarın popüler bir tarif alman gerekli komşum. Sunumda hallolur illaki
Popüler olmayınca mükemmel yapsan da zor oluyor
Oyyy maşallah büyümüş prenses. Tatildesiniz tabi, değerlendirin.Şükür iyiyim şu an eşimin ailesinin yanındayız yarın dönüyoruz inşallah Urfa ya. Bebiş baya ergen triplerinde ya sorma 16 aylık oldu kendisi
Sen nasılsın çocuklar nasıl