- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Ay yok abla saldım gitti valla artık uğrasamiciim.insallah ilerde olurGünaydın pericimisen baskı kur biraz daha yoksa kafasına y,yecek gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok abla saldım gitti valla artık uğrasamiciim.insallah ilerde olurGünaydın pericimisen baskı kur biraz daha yoksa kafasına y,yecek gene
Sağol ya şimdi bütün gün bunu söylerim margiritGökkuşağı Rubiii Rubiiiii şimdiiiiiiiiğğğğğ
Bugün evdeyim, oğlanı da kreşe yollamadım, sürekli bunlara maruz kalıyorum. Siz de kalın.Sağol ya şimdi bütün gün bunu söylerim margirit
sus kızGökkuşağı Rubiii Rubiiiii şimdiiiiiiiiğğğğğ
Selam tatlım fotograftaki sen misin tanışalım mı
hastayım dedimSelam tatlım fotograftaki sen misin tanışalım mı
Görmedim bebişkoperipellam ne oldu sanaaa covid mi oldun gel öpüm gelhastayım dedim
ölüyordum dedim
kefeni zor yırttım dedim
ağzını pppıııçaaaakkk açıp tek harf yazmadın
tiii ben kankalığını ne edem
nerelere gidem
yok covid diilGörmedim bebişkoperipellam ne oldu sanaaa covid mi oldun gel öpüm gel
Noldu bebeyim nen vardıyok covid diil
ama sen öpünce
ağır grip geçirdimNoldu bebeyim nen vardı
Sen de mi salgından nasibini aldın, geçmiş olsun bebeyimağır grip geçirdim
Allah razı olsunBugün evdeyim, oğlanı da kreşe yollamadım, sürekli bunlara maruz kalıyorum. Siz de kalın.
Sen de mi salgından nasibini aldın, geçmiş olsun bebeyim
hellöğğğğğğğğğğğHellööğğğğğ
Yasom ya ben sana mesaj yazdım meğer gondermemisim gönderdiğimi sanmisimHellööğğğğğ
Çok şükür Can, iyiyim. Tedavim başladı, şimdilik tek gelişme bu, yarın ilk kontrolüm var.Yasom ya ben sana mesaj yazdım meğer gondermemisim gönderdiğimi sanmisim
Nasılsın durumlar nasıl kuzum yeni biseyler var mı ,herşeyden en son ben duyuyorumya komple sorayım dedim
Hadi hayırlısı inşallah herşey coook güzel ilerlesin Rabbim yardımcın olsun canımın iciiiiÇok şükür Can, iyiyim. Tedavim başladı, şimdilik tek gelişme bu, yarın ilk kontrolüm var.