Tatlı Tarifi En Kolay,En Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Sütlü Tatlı Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    564
  • Anket Kapalı .
Ameliyat kesinleşti mi Nevosum ben hala bekliyorum ameliyat için ararlar diye elim telde duruyor 😔😔
Canım ben kendim bekletiyorum. Farklı farklı doktorlara gidiyorum. Bu hafta yine birine gittim bakmadı bile🤷Git ameliyat ol diyor.
Bende şubat ayında gidip sıraya gireceğim.
Rabbim şifa versin canım 🥰

Canım ben kendim bekletiyorum. Farklı farklı doktorlara gidiyorum. Bu hafta yine birine gittim bakmadı bile🤷Git ameliyat ol diyor.
Bende şubat ayında gidip sıraya gireceğim.
Rabbim şifa versin canım 🥰
Allah şifa versin valla nevos beklemek daha zor ya 1 ayı geçkindir bekliyorum ameliyatı arıtacağız dediklerinde kasımdı taaaaa geçen yıl 😅😅😅😅

İnşallah canım 🥰
Biri 20 güne yakın hastanede kaldı biri 3 gün tattı korkuyorum🥺
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Herkesin ağrı eşiği bir olmuyor.
İlk bir hafta zorlar illaki. Böylede ağrı sancı çekiyorsun öyle düşün. Sonradan rahat edeceksin inşallah. 😍🤲

Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Herkesin ağrı eşiği bir olmuyor.
İlk bir hafta zorlar illaki. Böylede ağrı sancı çekiyorsun öyle düşün. Sonradan rahat edeceksin inşallah. 😍🤲
Aynen ağrı önemli değil ben alasını yaşıyorum🥺
İnşallah canım 🥰

Ayyy ben beklemem inşallah 🥺
Hangi hastane üniversite mi🤷
Üniversite Nevosum özel 25 bin istedi dahada bobrek icin artabilir dedi profesör var bashekim cerrah doluymuş hoca bekliyorum Ay inşallah ya bekleme sen 🤲🤲ben şimdiye iyi olacaktım valla
Hayırlısı artık

Son düzenleme:
Üniversite Nevosum özel 25 bin istedi dahada bobrek icin artabilir dedi profesör var bashekim cerrah doluymuş bekliyorum Ay inşallah ya bekleme sen 🤲🤲ben şimdiye iyi olacaktım valla
Hayırlısı artık
Benimde üniversite canım 🥰
Benden Kasım ayında 10 bin istediler. Oda erken sıra içinmiş. Hoca yapacak zaten🥺
Özel ler çok istiyor imkan olsa birgün durmam özelde yaptırırım🤦
Hayırlısı olsun canım benim 🤩

X