üsttede cok sık ve zarif duruyor ,herseylede kolaylıkla kombinleye biliyorum :)rıca ederm canımbak mesela o giydiğin üstü ben ınstagramda gormustum cok tarz bulmustum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üsttede cok sık ve zarif duruyor ,herseylede kolaylıkla kombinleye biliyorum :)rıca ederm canımbak mesela o giydiğin üstü ben ınstagramda gormustum cok tarz bulmustum
![]()
affern sana fıstıkkküsttede cok sık ve zarif duruyor ,herseylede kolaylıkla kombinleye biliyorum :)
hahahahaha bende varmışım kızNe övüngeçliğimi gördünüz ben çok güzelim bir kere öyle şeyler yapmam![]()
kızz ben bile varım burda utanama ismimi göremeyince cok bozuldum taş bebek![]()
hahahahaha bende varmışım kız![]()
demek o seni görmüşoy veren üyeyi de hiç görmemiştim![]()
Vallahi utandımkızz ben bile varım burda utan![]()
mesajları bilem var...picamalar tarih olduSafir varken herkese mok yemek düşer..
Onun kocişi var picoması var
aynen bende sadece safir in albümünü gördüm 2-3 saat önce bende bu anket için uygun olduğunu düşündümvalla safir, zerrin, zipzip, e çok anıldı, kulakları çınlanıdı mı acep, üçünüde tanımıyorm![]()